Tako boste v visokih petah zdržale ure in ure

J.V.
04.03.2019, 8:09
0
Čeprav si marsikatera ne predstavlja življenja brez njih, bi jih v nekaterih okoliščinah z velikim veseljem zalučale v kot. Govorimo o čevljih z visoko peto, ki naše noge naredijo daljše, vitkejše in zapeljivejše, a obenem povzročajo tudi moškim nepredstavljive bolečine! K sreči obstaja trik, s pomočjo katerega boste v svojih najljubših sandalih brez težav preplesale vso noč!

Ko boste stopala ohladile, na še vlažna nanesite losjon za telo, ki ga imejte v torbici.
Ko boste stopala ohladile, na še vlažna nanesite losjon za telo, ki ga imejte v torbici.FOTO: iStock

Čevlji z visoko peto so tista pika na i, ki naredi še tako preprosto modno kombinacijo šik in zapeljivo. Ker je pred vrati sezona porok in zabav, na katerih bomo morale več ur preživeti v visokih petah, bo trik, kako si olajšati njihovo nošenje, zagotovo marsikateri prišel prav.

PREBERI ŠE
Seksi ženski čevlji, ki bodo hit letošnje pomladi

Razkrila ga je Megan Cleary, ki se že vrsto let ukvarja s čevlji in o njih tudi piše. Po njenem nasvetu bi morale, ko začutimo tisto dobro poznano bolečino v stopalih, narediti sledeče: oditi na stranišče, se sezuti, v umivalniku odpreti hladno vodo in pod njo najprej nastaviti eno stopalo in nato še drugo. Morda boste res videti smešno, a verjemite nam, ko boste začutile olajšanje, vam bo popolnoma vseeno, kaj si druge mislijo. Naredite jim uslugo in jim povejte, zakaj to počnete. 

PREBERI ŠE
To so zagotovo najlepši čevlji te sezone

Ko boste stopala ohladile, na še vlažna nanesite losjon za telo, ki ga imejte v torbici. Ko bodo vaše noge še malo vlažne,  obujte nazaj čevlje. "Tako boste brez težav in bolečin še nekaj ur zdržale v čevljih," pravi Megan in dodaja, da je treba paziti le na to, da ko spet obujete čevlje, vaše noge niso mokre, ampak le rahlo vlažne. Razkrila je tudi skrivnost trika. To je losjon, ki na koži ustvari film, zaradi česar je med čevlji in kožo manj trenja in posledično tudi manj bolečine.

Čevlji z visoko peto so tista pika na i, ki naredi še tako preprosto modno kombinacijo šik in zapeljivo.
Čevlji z visoko peto so tista pika na i, ki naredi še tako preprosto modno kombinacijo šik in zapeljivo.FOTO: Reuters