20 let že nosi 'isto' obleko, ko jo boste videli, boste razumeli, zakaj!

J.V.
08.09.2019, 8:45
17
Ni obleke, v kateri Jennifer Lopez ne bi izgledala kot milijon evrov. Več kot dvajset let jo že gledamo, kako vlada rdečim preprogam v kreacijah najbolj priznanih modnih oblikovalcev, ki sanjajo o tem, da bi latino zvezdnica nosila njihova oblačila.

Jennifer Lopez je v dobrih dveh desetletjih svoje nadvse uspešne kariere do potankosti izdelala svoj modni stil in ni priložnosti, ko pevka in igralka ne bi bila videti fantastično. Ni pomembno, ali se odpravi po nakupih ali se sprehodi po rdeči preprogi podelitve nagrad oskar, vedno znova nas navduši s svojim zapeljivim, elegantnim in glamuroznim stilom.

Njena najbolj pogosta izbira za večje dogodke so do tal segajoče obleke z globokim dekoltejem, ki se oprijemajo njenih slavnih oblin. In čeprav je kroj obleke vedno znova enak, je Jennifer v oblekah vedno dih jemajoča. Pevka je ugotovila, kateri kroj večerne obleke najbolj laska njeni postavi in od njega ne odstopa.

Če so bili sredi devetdesetih let prejšnjega stoletja modni hit dekolteji, ki so se v vsega desetletju podaljšali vse do popka in še dlje, se je že okrog leta 2000 začelo eksperimentirati z izrezi najrazličnejših simetričnih in asimetričnih oblik. Vsi se še zelo dobro spomnimo, ko se je Jennifer pred 17 leti podelitve grammyjev udeležila v drzni pavje zeleni obleki, ki je bolj kot z vpadljivo barvo šokirala z dekoltejem pod popkom, ki je v veliki meri razkazoval njeno golo oprsje in z visokim izrezom, ki je razkrival njene lepe vitke noge. 

Takrat je sprožila trend, ki je prisoten še danes in na katerega še vedno prisega tudi sama. Danes rdeče preproge preplavljajo obleke, ki si včasih po mnenju mnogih ne zaslužijo tega imena. A modni kreatorji že vedo, kaj delajo in danes je pač tako, da si v ospredju, če si upaš pokazati čim več gole kože. Tega se dobro zaveda tudi J.Lo in le kdo bi ji zameril?

Jennifer Lopez
Jennifer LopezFOTO: fameflynet.com

Jennifer Lopez
Jennifer LopezFOTO: Profimedia

Jennifer Lopez AMA (American Music Awards) - 7
Jennifer Lopez AMA (American Music Awards) - 7FOTO: Reuters

Jennifer Lopez
Jennifer LopezFOTO: AP

Jennifer Lopez AMA (American Music Awards) - 1
Jennifer Lopez AMA (American Music Awards) - 1FOTO: Reuters

Rdeča preproga Met gala - 21
Rdeča preproga Met gala - 21FOTO: Reuters

Zabava Vanity Fair - 8
Zabava Vanity Fair - 8FOTO: Reuters

Jennifer Lopez - 1
Jennifer Lopez - 1FOTO: X17 Agency