Povej mi, kaj si po horoskopu, in povem ti, katera tetovaža je zate!

J.V.
19.07.2016, 7:40
3
Že nekaj časa razmišljate, da bi svoje telo okrasile s simpatično tetovažo, a se nikakor ne morete odločiti, s kakšno? Tetovaže so vsekakor odločitev, ki ji je treba nameniti veliko pozornosti, da je ne bi kasneje obžalovale. Za vse, ki rade prebirate horoskop in astrološke napovedi, smo pripravili nekaj tetovaž, ki naj bi se najbolje ujemale z vašo osebnostjo. Vsaj tako je zapisano v zvezdah ...

Tetovaže - 1
Tetovaže - 1FOTO: Pinterest

OVEN

Ovni so poznani po močni in bojeviti energiji, s katero se najbolj ujemajo puščice. V skladu s svojo naravo oven daje vtis velikega optimista in idealista. Deluje kot izzivalen in izrazito ambiciozen. Okolica ga doživlja kot dinamično osebo, včasih pa kot napetega in militantnega, zaradi česar naj bi bil ovnom na kožo pisan simbol čebele.

Tetovaže - 2
Tetovaže - 2FOTO: Pinterest

BIK

Biki imajo radi razkošno življenje in ne čutijo prav nobene slabe vesti, ko se razvajajo z nečim, kot so razkošne počitnice. Roko na srce, si jih tudi zaslužijo. Palma predstavlja nagrado in užitek. Biki so zelo sentimentalni in romantični. Vrat je za njih pomembno mesto, zato ni prav nič čudnega, da ga pogosto krasi tetovaža, ki v njih prebudi čustva. Na primer srce ali najljubši vzdevek.

Tetovaže - 3
Tetovaže - 3FOTO: Pinterest

DVOJČEK

Vsak trenutek so pripravljeni vzleteti, samo v mislih ali v resničnem življenju. Zaradi nepredvidljivosti so dvojčki na nek način bitja s krili. Ptice, krila in perje predstavljajo njihovo lahkotnost njihovega duha in zajamejo njihovo bistvo. Zaradi njihove dvojnosti stvari lahko vidijo z različnih vidikov, zaradi česar so zelo pogosto izbira tudi tetovaže z dvema različnima stiloma v enem dizajnu, ali celo bela tetovaža.

Tetovaže - 4
Tetovaže - 4FOTO: Pinterest

RAK

Rakom v življenju največ pomenita družina in tradicija. Radi imajo mir, ki jim ga nudi stabilno življenje, zato so tetovaže, ki najbolje izražajo njihovo osebnost, sidra, utrip srca, srce in tetovaže v obliki imen tistih, ki jim največ pomenijo. Zvezdnica Selena Gomez, ki je po horoskopu rakica, ima na vratu vtetovirane rimske številke za letnico 1976, leto, ko se je rodila njena mama.

Tetovaže - 6
Tetovaže - 6FOTO: Pinterest

LEV

Levi vsekakor niso ljudje, ki bi stali v ozadju in samo opazovali, saj so po naravi zelo ukazovalni in uživajo v pozornosti. Rojeni so za vodje in z njihovo močno osebnostjo se odlično ujemajo tetovaže v obliki kron ali leva – konec koncev, je to njihova žival. Tega si je na prst vtetovirala tudi manekenka Cara Delevingne.

Tetovaže - 5
Tetovaže - 5FOTO: Pinterest

DEVICA

Device so zelo natančne in poznane kot perfekcionisti, zato so jim tetovaže s številnimi manjšimi detajli pisane na kožo. Dober primer teh so različni geometrijski liki s številnimi črtami, in ker se njihove misli nikoli ne ustavijo, so prava izbira tudi lepi citati.

Tetovaže - 7
Tetovaže - 7FOTO: Pinterest

TEHTNICA

Tehtnice ničesar ne počnejo rade same in si ne znajo predstavljati življenja brez ljudi, ki jih imajo najrajši. Pa naj bo to najboljši prijatelj, sorodna duša, starši ali nekdo, ki bo v njihovem življenju ostal za vedno. Z njihovo osebnostjo se najbolje ujemajo tetovaže v obliki znakov neskončnost, in tetovaže, ki si jih delijo s tistimi, ki so jim najbližje.

Tetovaže - 8
Tetovaže - 8FOTO: Pinterest

ŠKORPIJON

Škorpijone v življenju vodi strast, težijo k popolnosti, so zelo intuitivni, včasih delujejo zelo hladno, znotraj pa jim kar plamti ogenj. Tetovaža vrtnice je simbol, ki najbolje izraža njihove želje, predel telesa, na katerem si ga lahko omislite, pa je stegno. Za škorpijone so primerni tudi citati na boku ali nogi. 

Tetovaže - 9
Tetovaže - 9FOTO: Pinterest

STRELEC

Ves čas jih vodi želja po potovanju, zato so tetovaže, ki razkrivajo njihovo popotniško dušo, prava izbira. Izbirajo lahko med tetovažami zemljevidov, geografskih koordinat, letal in različnih naravnih znamenitosti.

Tetovaže - 10
Tetovaže - 10FOTO: Pinterest

KOZOROG

Kozorogi so po značaju zelo prizemljeni, odločeni, delovni in predani doseganju svojih ciljev. Všeč so jim tetovaže različnih besed, ki niso toliko opomniki, kot deklaracije njihovih značajskih lastnosti. Ker so vedno na enem mestu in delajo svojo stvar, so primerna visoka in zakoreninjena drevesa in besede z močnimi pomeni.

Tetovaže - 11
Tetovaže - 11FOTO: Pinterest

VODNAR

Zaradi njihove dobrodelne plati, ki si želi spremeniti svet v boljši kraj in z vizijo, ki jo imajo, verjamejo, da so vsi na planetu med seboj povezani. Tetovaža, ki se ujema z njihovim karakterjem, je mandala, simbol vesolja, ali dizajn, ki ponazarja veliko divjino.

Tetovaže - 12
Tetovaže - 12FOTO: Pinterest

RIBI

Vodni znak, ki ga je včasih težko prebrati. Po duši so nežne, rade sanjarijo in so romantiki. Zato se tetovaže v obliki samorogov, metuljčkov in čarobnih znakov prava izbira.