Ambasadorke Zadovoljna.si so postale ...

J.V.
22.03.2019, 9:59
0
Razkrivamo imena treh zmagovalk, ki bodo za naslednje 3 mesece postale ambasadorke Zadovoljna.si!

Število glasov je odločilo, da so ambasadorke Zadovoljna.si Nastja Orel, Lana BriškiinMojca Mitev. Vsa tri dekleta bodo naslednje tri mesece sodelovale pri ustvarjanju vsebine za naš portal in z vami delile nasvete s področja mode, lepote, zdravja, potovanj in lifestyla. 

Glasovanje je končano.
Glasovanje je končano.

In kdo so ambsadorke Zadovoljna.si?

Nastja Orel
Nastja OrelFOTO: Instagram

Nastja Orel je komaj 16-letno dekle, ki pa ima veliko povedati, a prav zaradi svojih let včasih ni slišana. Zanima jo področje mode, lepote, organiziranja in zdravega življenja, velik pomen pa daje tudi mentalnemu zdravju. "Zdi se mi, da ljudje na slednje vedno bolj pozabljamo, ter dajemo večji in večji pomen zunanjemu vtisu. Sama bi rada povedala, da bo čez čas, veliko bolj kot osebni izgled, pomenilo njeno srce in možgani. Zato moramo skrbeti tudi za to, da na tej poti ne izgubimo sebe, pristnih odnosov in lepih renutkov v življenju, ki štejejo."

PREBERI ŠE
Nastja Orel: Verjamem, da se človek uči skozi celo življenje

Lana Briški
Lana BriškiFOTO: Instagram

Lana Briški je vlogerka in instagramerka, ki pravi, da je pripravljanje vsebin za Instagram in YouTube njena največja ljubezen in da je nič ne izpopolnjuje tako, kot pristen stik z gledalci oziroma sledilci. "Želela sem deliti svoje zgodbe. Vse ženske pogovore, ki jih imamo s prijateljicami sem želela prenesti v video in pokazati širni Sloveniji, da je vsakdo že imel kdaj slab zmenek ali spor z najboljšo prijateljico, in da nobena tema ne bi smela biti tabu."

PREBERI ŠE
Lana Briški: Naj drugi živijo povprečno življenje, ampak ne ti!

Mojca Mitev
Mojca MitevFOTO: Instagram

Mojca Mitev je dekle, ki piše blog in ureja Instagram profil Dream Team Travel Note, na katerem njenim dogodivščinam sledi že več kot 47 tisoč sledilcev. "Želim jim sporočiti naj zaupajo vase in se lotijo stvari, katerih si zares želijo. Naj izkoristijo dragocen čas za njim pomembne stvari in naj ne dopustijo da gre življenje mimo njih."

PREBERI ŠE
Mojca Mitev: Nič me ne more odvrniti od zastavljenega cilja in sanj

Ambasadorke
Ambasadorke

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.