Ideje za obdarovanje vaše mame

V.H.
20.03.2019, 12:06
Mama je ena sama in 25. marca praznujemo materinski dan, ki je posvečen obdarovanju in razvajanju mam. Nekateri verjamejo, da se na ta dan začne pomlad, domov naj bi se vrnile tudi prve lastovke. V nadaljevanju vam ponujamo nekaj idej za izjemno pomembno osebo, ki jo imate neizmerno radi. To je vaša mama, ki jo lahko razveselite s skrbno izbranim darilom. Ni lepšega, kot da jo spomnite, koliko vam pomeni.

Ne pozabite na svojo mamo.
Ne pozabite na svojo mamo.FOTO: Profimedia

Praznovanje v Sloveniji

Materinski dan je posvečen izkazovanju hvaležnosti požrtvovalnim materam, in Slovenija je edina na svetu, ki ga praznuje na današnji dan. Ob tej priložnosti potekajo številne proslave, na katerih otroci izkazujejo svojo naklonjenost z recitiranjem pesmi ali igranjem krajših igric. Običajno jim namenijo tudi kakšno risbico, ki jo narišejo v vrtcih ali šolah.

Obdarite in razvajajte mamo

Biti mama je ena od najtežjih služb in v tej službi je mama osredotočena samo na otroke, medtem ko nase pogosto pozabi. Mama je prijateljica, partnerica in še vedno tudi ženska, zato jo spomnite na vse male in velike užitke, ki si jih zasluži. Zakaj ji tokrat ne bi podarili nekaj posebnega. Prepoznajte njene skrite želje, ki si jih ne upa povedati na glas. 

Kopanje in razvajanje

Matere rade razvajajo, ampak tokrat si zaslužijo razvajanje tudi same. Zakaj jim ne bi podarili manikire, masaže ali popolnega welnessa, kjer se bodo končno malo sprostile in uživale. Naj se spočijejo od svojih skrbi in obveznosti v osvežujočih bazenih, kjer ne bodo skrbele za nič drugega kot zase in to, ali so s seboj vzele brisačo. Lahko izbirate med pravimi termalnimi raji in oazami miru, ki bodo vaši mami povrnili energijo, predvsem pa jim bo nepozabno doživetje polepšalo dan.

Matere rade razvajajo, ampak tokrat si zaslužijo razvajanje tudi same.
Matere rade razvajajo, ampak tokrat si zaslužijo razvajanje tudi same.FOTO: Shutterstock

Izdelki za razvajanje

Dan jim lahko polepšate tudi z izdelki za razvajanje, kot so različne negovalne in lepotne kreme ali stekleničke, ki v sebi skrivajo dobro počutje ter koži povrnejo zdrav sijaj. Skrbno izbrani izdelki so znak naklonjenosti in povezanosti, še posebno če ji boste podarili nekaj, kar si želi, ampak si nikoli ne privošči.

► Turizem in šport

Svoji mami lahko podarite tudi popolnoma novo izkušnjo in ji namenite karto za tekmo, smučanje, izlet z ladjico ali panoramski polet z letalom. Zakaj ji ne bi omogočili, da doživi nekaj posebnega in drugačnega? Zagotovo bo pozabila na vsakodnevne skrbi, ko ji boste dvignili adrenalin s svojim darilom. Še vedno ji lahko namenite počitek v razkošnem hotelu, saj je za mnoge matere že to lahko novo doživetje.

► Praktična darila in doživetja

Pobrskajte med naborom enkratnih daril in doživetij, saj jo lahko osrečite tudi z brezčasnim nakitom ali jo navdušite s slastnim obrokom, ki ga tokrat ne bo pripravila sama. Presenetite jo lahko s prikupno igračo, ki jo bo spomnila na vaše navihane trenutke iz otroštva, in možnosti je resnično veliko. Ena od njih je tudi obisk gledališča, ki je prav gotovo ne bo pustil ravnodušne. Predstave so odličen pobeg v svet, ki naježi kožo in zbudi telo. Za njeno varnost boste poskrbeli tudi s tem, da jo boste vrnili v jeklenega konjička v okviru varne vožnje ali pa tudi malo bolj adrenalinske, kjer lahko preizkusi svoje zmožnosti ali najde nove talente. Če je njen talent brezhiben vrtiček, je ideja na dlani. Kupite ji nekaj, da bo še bolj zacvetel v vsej svoji lepoti. Če rada preživlja svoj prosti čas zatopljena v branje, bo vesela tudi kakšne zanimive knjige. Ne pozabite ji pripisati še kakšne lepe misli ali pa ji sami izdelajte čestitko. 

Na Petrolu lahko izbirate med pestro ponudbo darilnih bonov.
Na Petrolu lahko izbirate med pestro ponudbo darilnih bonov.FOTO: Arhiv ponudnika

Čas je torej za novo fotografijo v družinskem albumu, kjer se bo najbolj smejala ravno vaša mati in še boljše … Vi ste tisti, ki boste poskrbeli za njen nasmeh in čudovit spomin. 

Ste vedeli, da lahko kupite popolno darilo kar med postankom na Petrolu? Zakaj bi izgubljali dragoceni čas, ki ga lahko preživite veliko lepše kot izgubljeni med tisočimi trgovinami? 

Na Petrolu so na voljo darilni boni za razvajanje, kopanje, vrednostni boni, boni za polet z letalom, zimske aktivnosti, kot je smučanje, kuharski tečaji, darilni boni za varno vožnjo, masaže, negovanje, sezonske vstopnice za športne prireditve in še in še. Petrol najdete povsod in tudi njihovo široko ponudbo, ki med drugim vključuje lastno znamko DONUM. Pestro ponudbo preveriteTUKAJ. 

Sponzorirana objava