Kaj o njem razkriva njegova najljubša kava?

J.V.
26.06.2017, 7:54
0
Espresso, kava z mlekom ali kapučino? Način, kako vaš moški pije kavo, naj bi veliko razkrival o njegovem značaju. Preverite, kakšne lastnosti naj bi imel vaš izbranec, vsega prebranega pa nikar ne vzemite preveč zares!

Moški pije kavo - 4
Moški pije kavo - 4FOTO: iStock

Espresso

Moški, ki pijejo espresso, so rojeni vodje. Po značaju so delovni, v ljudi vlivajo zaupanje in vedo, kaj je treba narediti, da bi se neko delo uspešno opravilo. Zaradi tega so navdih številnim, tako v poslovnih kot družabnih situacijah. Na njih se vedno lahko zanesete.

Dvojni espresso

Mu enojni espresso ni dovolj in si najraje privošči dvojnega? To pomeni, da je vaš moški zelo praktična in logična oseba. Moški, ki pijejo dvojni espresso, so zelo delavni. Najbolj so zadovoljni, kadar dobijo točna navodila in jim poveste, kaj je treba narediti. Sanjski moški, kajne?

Moški pije kavo - 1
Moški pije kavo - 1FOTO: iStock

Kava z mlekom

Kava z mlekom razkriva moške, ki zelo neradi in težko sprejemajo odločitve. Gre za osebe, ki niso pristaši analiziranja in so jim udobje ter praktičnost na prvem mestu. Ljubitelji kave z mlekom se zelo radi tudi zabavajo.

Kapučino

Privlačna zunanjost, brezhiben modni stil in sofisticiranost so karakteristike moških, ki prisegajo na kapučino. Gre za moške, ki se nikoli ne bi posluževali vulgarnih šal in se trudijo vse stvari v življenju početi s stilom. So zelo družabni in kreativni.

Kava s smetano

Moški, ki pijejo kavo s smetano, se bojijo pokazati svojo nežno plat. Mnoge ženske v njih vidijo osebo, ki ji ni lahko zaupati. Na prvi pogled morda delujejo odkriti, globoko v sebi pa skrivajo skrivnosti, ki vas znajo šokirati.

Instant kava z okusom

V kavarni pred vsemi naročijo kremast instant napitek z okusom vanilije, čokolade ali irske kave? Potem gre za moške, ki so zelo samozavestni, se ne zmenijo za tuja mnenja in sami postavljajo pravila.

Moški pije kavo - 2
Moški pije kavo - 2FOTO: iStock