Kdo je David Garrett, seksi violinist, ki prihaja v Slovenijo?

J.V.
20.08.2018, 11:27
0
Oktobra bo v ljubljanskih Stožicah nastopil najbolj seksi violinist na svetu David Garrett. Postavni dolgolasec je med ženskim spolom že nekaj časa zelo priljubljen, kako je slišati in predvsem videti v živo, pa se bomo lahko kmalu prepričale na lastne oči!

David Garrett
David GarrettFOTO: Profimedia

David Garrett je eden izmed najbolj znanih violinistov na svetu. Razlog za to ni le simbioza pop in klasične glasbe, ki jo igra, ampak tudi njegov videz. Visok, dolgolas, mišičast in uporniškega videza. Dejstvo, da je bil nekoč tudi maneken nas prav nič ne preseneča in veselimo se 12. oktobra, ko ga bomo lahko občudovale tudi v živo na odru ljubljanskih Stožic.

Nemški glasbenik je star 37 let in večino časa ustvarja razpet med New Yorkom in Berlinom, ker je veliko časa na poti, pa je bil še do nedavnega samski. "Deset mesecev na leto sem zdoma, in če bi imel dekle ali ženo, seveda bi lahko potovala z mano, toda si lahko predstavljate, da otroci ne morejo hoditi v normalno šolo? Ne govorim, da mislim to početi naslednjih 30 ali 40 let, a to je tudi način, kako to delo izgleda: ne moreš ohraniti uspeha na takšnem nivoju, če rečeš, 'Ne, igral bom le 30 koncertov na leto',"je dejal v enem od intervjujev.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

David Garrett je v Sloveniji v preteklosti že nastopil, a smo prepričani, da bo njegov prihajajoči koncert precej bolj odmeven!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.