Le kaj bi si želele še več?!

S.C.
13.09.2018, 13:00
Čeprav so jekleni konjički bolj moška domena, postajamo pri nakupu avtomobilov tudi ženske vse bolj zahtevne. Že dolgo nam ni dovolj le, da je naš zvesti sopotnik na cesti zgolj lep na pogled in ima dovolj velik prtljažnik za goro nujnih stvari, ki jih predstavnice nežnejšega spola potrebujemo, da uspešno prebrodimo vsakdan. No ja, seveda mora imeti tudi lepe ’obline’, a roko na srce, ni ga čez varno in udobno vožnjo. Pravzaprav bi lahko nakup avtomobila primerjale z nakupom kakšnega kosa oblačila ali čevljev; mora nam biti všeč, na prvem mestu pa je vendarle udobje.

Ženske postajamo vse bolj zahtevne tudi pri nakupu avtomobila.
Ženske postajamo vse bolj zahtevne tudi pri nakupu avtomobila.FOTO: Profimedia

Res je, da je odvisno od vsake posameznice, a na splošno velja, da ženske oblek in čevljev pač nimamo nikoli preveč. Saj poznate tisto situacijo, ko stojite pred polno omaro oblačil, a nimate kaj obleči, kajne!? To se pogosto dogaja, ker ženske pač rade nakupujemo in ko vidimo nekaj, kar nam je všeč ali je poceni, kupimo, ne da bi razmislile, kako bomo izbrani kos kombinirale ali ob kateri priložnosti si ga bomo nadele. In ko končno pride priložnost, da obujemo tiste čudovite salonarje z vrtoglavo peto, že po pol ure ugotovimo, da odločitev ni bila najboljša, saj so v resnici povsem neudobni in nam lahko hitro pokvarijo zabavo. Če ste se prepoznale v zgornjih besedah, potem zagotovo veste, da je pri nakupu čevljev in oblačil potrebno posebno pozornost nameniti udobju. Zagotovo je bolje za kakovosten in udoben par čevljev, ki je ravno tako lahko videti čudovito, odšteti kakšen evro več, saj nam bodo dolgo in dobro služili in bomo kljub visokim petam v njih lahko celo noč plesale ter se počutile, kot bi lebdele. Podobno je pri nakupu avtomobila. Glede na naše želje, potrebe in seveda finančne zmožnosti bomo na koncu kupile tistega, ki nam bo pisan na kožo in nam bo nudil pravo melodijo udobja, hkrati pa bomo zaradi lepega dizajna še raje sedle za volan. Najcenejši nakupi se v obeh primernih dolgoročno izkažejo za najdražje.

Tako kot čevlji nam mora tudi naš jekleni konjiček pričarati pravo melodijo udobja.
Tako kot čevlji nam mora tudi naš jekleni konjiček pričarati pravo melodijo udobja.FOTO: Profimedia

Omislite si novega sopotnika

Čeprav načeloma velja, da so avtomobili bolj moška domena, se časi spreminjajo in tudi ženske smo postale pri izbiri jeklenih konjičkov zahtevnejše in se ne zadovoljimo le s tistim, ki pač ’hudo’ izgleda’. Potrebujemo zvestega sopotnika na štirih kolesih, ki nas bo vsakič varno pripeljal od točke A do B in s katerim bomo po drugi strani ’zažigale’ na vsakem ovinku. In če je na seznamu stvari, ki bi si jih v bližnji prihodnosti bodisi zaradi potrebe bodisi zaradi želje rade omislile čisto zase, tudi avtomobil, dobro pretehtajte vse možnosti in izberite takšnega, ki vas bo zadovoljil v vseh pogledih. Za začetek morate torej vedeti, kakšen avto potrebujete za vaše potrebe. Ste veliko službeno ali zasebno na poti? Potrebujete dovolj prostora za prtljago ali otroško opremo? Vam je na prvem mestu nizka poraba, udobje same vožnje ali privlačen videz? Ali kar vse našteto?

Pomembno je, da izberete zaupanja vrednega proizvajalca kot jeCITROËN,ki je vselej zvest svojim genom, hkrati pa nenehno razvija nove inovacije, s pomočjo katerih povečuje udobje v vožnji. Zagotovo vas bo prepričala kombilimuzina Citroën C4 Cactus, ki je že na prvi pogled nekaj posebnega in s katero boste zagotovo izstopale na vsakem koraku. Model so pred kratkim še prenovili in ga tako še bolj prilagodili okusu kupcev.

Udobna vožnja, ki ponazarja občutek lebdenja, je navdihnila mladega skladatelja za melodijo, ki ji je vdihnil umetnost in jo spremenil v notni zapis.
Udobna vožnja, ki ponazarja občutek lebdenja, je navdihnila mladega skladatelja za melodijo, ki ji je vdihnil umetnost in jo spremenil v notni zapis.FOTO: arhiv proizvajalca

Tako ga zaznamuje še bolj moderen in izčiščen dizajn z vpadljivimi grafičnimi elementi, ki poudarijo njegove edinstvene značajske poteze. Na voljo je v 31 kombinacijah za individualizacijo zunanjosti z devetimi barvamo karoserije in štirimi barvnimi paketi, ki vsebujejo elegantne barvite dodatke. Pravi raj za ženske oči, bi lahko rekli. Francoski proizvajalec je tako poskrbel za drzno zasnovo, kompaktnost, vsestransko uporabnost in kar je najpomembnejše - za vrhunsko udobje. Ravno udobje je namreč tisto, na kar pri Citroënu dajejo največji poudarek.

Skrivnost je v vzmetenju.
Skrivnost je v vzmetenju.FOTO: arhiv proizvajalca

Skrivnost je v vzmetenju

Že skoraj 100 let namreč slovijo po svojem naprednem sistemu vzmetenja, ki ga tokrat predstavljajo novi generaciji. Kot prvi, ki v Evropi uvaja vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (Progressive Hydraulic Cushions™),je ravno Citroen C4 Cactus, ki bo tako pomembno zaznamoval eno izmed glavnih etap programa Citroën Advanced Comfort®. Delovanje vzmetenja in udobno vožnjo tako uprizarja prava melodija udobja, ki jo je v note ujel mladi slovenski skladatelj, tudi prejemnik velike nagrade na mednarodnem tekmovanju iz glasbene kompozicije, Leon Firšt. Tudi vožnja po še tako luknjasti cesti bo zaradi napredne tehnologije nadvse prijetna, saj bo hidravlično vzmetenje ublažilo tresljaje. Imele boste občutek, kot da lebdite nad cesto. Ravno udobna vožnja, ki ponazarja občutek lebdenja, je navdihnila mladega skladatelja za melodijo, ki ji je vdihnil umetnost in jo spremenil v notni zapis. Skrivnost maksimalno udobne vožnje je torej v sistemu s hidravličnima omejevalnikoma za raztezanje in kompresijo, ki vzmetenju pomagata ublažiti nepravilnosti na cesti. Tako se boste na še tako luknjasti poti počutile kot na ’leteči preprogi’.

Ne glede na to, ali se boste vozile po mestu ali na odprti cesti, boste torej z novim Citroënovim lepotcem vzbujale pozornost, kjerkoli se boste pojavile, hkrati pa boste kot rečeno deležne prave melodije udobje. Le kaj bi si želele še več?!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Sponzorirana vsebina