Punce, pozor! Prihaja priljubljena modna trgovina Primark!

zadovoljna.si
25.04.2019, 9:48
0
Modne navdušenke je danes razveselila novica, da bo v 13.junija pri nas svojo prvo trgovino odprla priljubljena modna trgovina Primark!

Spomladanska kolekcija za Primark
Spomladanska kolekcija za PrimarkFOTO: Arhiv proizvajalca

Primark, ki ponuja neverjetno modo po neverjetnih cenah, bo 13. junija 2019 ob 10. uri v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark odprl svojo prvo trgovino v Sloveniji.

Otvoritev trgovine bo uradno oznanila Primarkov vstop na slovenski trg. Slovenija bo 12. država, v kateri bo Primark odprl trgovino in tako ustvaril več kot 200 novih rednih in honorarnih delovnih mest na različnih področjih – od prodaje, upravljanja trgovine, skladišča, blagajne do vizualnega trgovanja.

Nova trgovina bo ponujala najnovejše trende na področju ženske, moške in otroške mode, obutev, modne dodatke, spodnje perilo in izdelke za dom, vključno s Primarkovo kolekcijo PS…Beuaty, ki se ponaša s cruelty-free certifikatom Leaping Bunny. Na voljo bosta tudi Primarkov spalni program in jeans, oba iz 100 % trajnostno pridobljenega bombaža.

Ljubljanska trgovina bo sledila nagrajenim oblikovnim podobam Primarkovih trgovin po svetu. Modna ponudba se bo razprostirala na 2 nadstropjih in 4.250 m2, trgovina pa bo ponujala 44 blagajn, 48 kabin za pomerjanje, dostop do brezžičnega interneta, 2 sprostitveni coni (customer recharge) za udobno nakupovalno izkušnjo.

"Počaščeni smo, da vstopamo v državo s tako hitro razvijajočim se in spodbudnim gospodarskim vzdušjem. Tako kot na vseh trgih, na katerih delujemo, se bomo tudi v Sloveniji trudili biti odličen delodajalec, ki ponuja konkurenčne plače in prijazno delovno okolje, kupcem pa bomo nudili odličen dizajn in zadnje modne trende po dostopnih cenah," je ob tej priložnosti povedal Stephen Mullen, Primarkov direktor prodaje za Južno Evropo.

Spomladanska kolekcija za Primark
Spomladanska kolekcija za PrimarkFOTO: Arhiv proizvajalca