Se spomniš Huga? Pred 20 leti smo ga oboževali!

J.V.
24.06.2019, 13:05
0
Se še spomnite priljubljene televizijske igrice Hugo, ki je pred 20 leti obnorela Slovenijo?

Le kdo se ne spomni ene najbolj priljubljenih televizijskih iger devetdesetih let preteklega stoletja. Hugoje bila igrica, ki jo je prek televizijskih ekranov spremljalo na tisoče Slovencev, mnogi med njimi pa so se preizkusili tudi v igranju.

Tisti, ki za njo slišite prvič, Hugo je bila igra, v kateri se je mali trol trudil rešiti svojo ženo Hugolino in njune otroke iz rok sovražne Mordane.

Da bi prišel do svoje družine, se je Hugo vozil z vlakci po različnih predorih in preskakoval smrtonosne ovire. Slavnemu Hugu ste morali pomagati premagati vse ovire in ga pripeljati do cilja. Prepričani smo, da spomin nanjo še danes marsikoga ponese nazaj v otroštvo, sicer pa je priljubljena igrica nastala na Danskem, in sicer leta 1990. Med letoma 1991 in 2007 je bila priljubljena po vsem svetu in igrali so jo kar v 40 državah, med letoma 1995 in 2004 pa tudi pri nas.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

 

 

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.