Te osebe so vedno za akcijo med rjuhami!

J.V.
04.07.2018, 9:51
0
Nebesno znamenje lahko pove marsikatero podrobnost tudi o vašem spolnem življenju in medtem ko nekateri v postelji prisegajo na kvaliteto, je drugim pomembnejša kvantiteta. To ne pomeni, da radi skačejo čez plot, ampak, da so vedno pripravljeni na akcijo med rjuhami in med njimi so ponavadi osebe rojene v naslednjih štirih astroloških znamenjih ...

Ribe imajo ob sebi rade izkušene partnerje, z njihovim menjanjem pa v resnici iščejo ljubezen.
Ribe imajo ob sebi rade izkušene partnerje, z njihovim menjanjem pa v resnici iščejo ljubezen.FOTO: iStock

ŠKORPIJON

Astrološko znamenje, ki predstavlja seks, zaradi česar nas ne preseneča, da so to osebe, ki v spolnosti najbolj uživajo in si je v svojem življenju želijo čim več. Škorpijon je zahteven in spreten ljubimec, z močnim spolnim nagonom. Zaradi tega lahko deluje agresivno, po drugi strani pa je zelo pozoren in pazljiv. Ne potrebuje posebnih priprav, saj je vedno in povsod pripravljen na akcijo. Seks je velik del njegovega življenja in kadar ni v zvezi, je ves čas v iskanju avantur, o spolnosti pa vedno govori zelo odkrito. 

3 znamenja, ki so najboljši lažnivci

Moški, rojen v znamenju rib, je zelo zaželen ljubimec in svojo žensko rad prijetno preseneti.
Moški, rojen v znamenju rib, je zelo zaželen ljubimec in svojo žensko rad prijetno preseneti.FOTO: iStock

STRELEC

Obožuje domišljijo in nagajivost tudi med rjuhami. Je zelo pozoren, zato rad prisluhne partnerjevim željam in jih tudi uresniči. Zapeljevanje in dolga predigra mu pomenita vrhunec. Že sama misel na nenevadna mesta, kjer bi se predajal užitkom naslade, ga vzburja. Pomena besede monogamija ne pozna in če bi bilo po njegovo, bi imel ves čas več spolnih partnerjev.

Ta znamenja se v postelji najbolje ujamejo!

DVOJČEK

Nikoli ne zavrne ponudbe za seks, zato je ženska, ki je v zvezi z moškim, rojenim v znaku dvojčkov, lahko brez skrbi, da jo čaka najboljša seksualna izkušnja v življenju. Dvojčki so polni domišljije, občutljivi, predvsem pa dajo veliko na mnenje svoje drage.

RIBI

Moški, rojen v znamenju rib, je zelo zaželen ljubimec in svojo žensko rad prijetno preseneti. Tak je tudi v postelji. Njegova največja napaka je, da se rad spusti v avanaturo z več ženskami hkrati. Ribe imajo ob sebi rade izkušene partnerje, z njihovim menjanjem pa v resnici iščejo ljubezen. Vsako romanco poskušajo spremeniti v zvezo s srečnim koncem. 

3 znamenja, ki najpogosteje varajo