V Rimu lahko najamete fanta, da bodo vaše počitnice na fotkah izgledale top!

J.V.
31.01.2019, 8:48
0
Si že dalj časa želite obiskati antični Rim? Ste to vedno želele narediti v družbi boljše polovice, s katero bi se lahko skupaj slikale pred znamenitostmi, kot so Kolosej, Beneški trg ali vodnjak Trevi? Zdaj to lahko naredite tudi, če ste samske, saj ena od italijanskih turističnih agencij ponuja najem 'Insta fanta'!

Prijatelji vam bodo zavidali ob pogledu na fotografije.
Prijatelji vam bodo zavidali ob pogledu na fotografije.FOTO: iStock

Italijanska turistična agencija se je odločila rešiti 'težavo' vseh samskih pripadnic ženskega spola, ki Rim obsiščejo brez partnerja in so zaradi tega posledično prikrajšane za romantične fotografije v dvoje, ki jih na družbenih omrežjih ne manjka. Zato so med svoje storitve dodali najem 'Insta fanta', ki bo z vami poziral na fotografijah in vas pomagal posneti vrhunske fotografije, zaradi katerih vam bodo sledilci zavidali. 

Če ste si torej vedno želele, da bi se po italijanskih ulicah sprehodile v družbi postavnega fanta, z njim pozirale pred Kolosejem in si v njegovi družbi privoščile pico iz slavne picerije, ki smo jo lahko videli v priljubljenem filmu Jej, moli, ljubi z Julio Roberts, to sedaj lahko naredite! 

"Tako boste vaše prijatelje naredile ljubosumne in ko bodo na svojih mobilnih telefonih gledali vaše fotografije, bodo pokali od zavidanja. Z odličnimi fotografijami na Instagramu boste vsem dale vedeti, da ste na počitnicah in da še nikoli niste izgledale bolje. Zato smo dodali storitev 'Insta fant',"  so sporočili s turistične agencije, v nadaljevanju pa pojasnili, da ni vsak dober fotograf. In prav zato je 'Insta fant' tudi pravi profesionalec v fotografiranju. 

Poleg tega, bo z vami preživel 3 ure in v tem času posnel toliko fotografij, kot boste želele.
Poleg tega, bo z vami preživel 3 ure in v tem času posnel toliko fotografij, kot boste želele.FOTO: iStock

In zakaj naj bi bil boljši od pravega fanta? Ker se vas nikoli ne bo naveličal fotografirati, foto utrinki pa bodo čudoviti. Poleg tega, bo z vami preživel 3 ure in v tem času posnel toliko fotografij, kot boste želele. In koliko vas bo najem 'Insta fanta' stal? Če želite samo fotografa, boste zanj plačale 735 evrov, če želite, da je tudi vaš 'Insta fant', pa boste morale plačati še dodatnih 350 evrov.

Čeprav se nam zdi njihova storitev zaskrbljujoča in povsem neprimerna, pa smo prepričani, da jim povpraševanja ne bo manjkalo.