HOROSKOP: 3 znamenja, ki jih je najlažje spraviti ob živce

J.V.
13.08.2019, 15:12
0
Večina pozna vsaj eno osebo, ki jo ob živce še tako majhna stvar. Pa naj bo to sodelavec v službi, znanec, prijatelj, partner ali eden od družinskih članov. Dejstvo je, da so nekateri ljudje bolj podvrženi temu, da se jih da hitro spraviti ob živce, razlog za to, pa je lahko tudi njihovo astrološko znamenje.

Obstajajo tri astrološka znamenja, ki naj bi bila poznana po nagli jezi, pesimizmu in pomanjkanju potrpežljivosti. Zaradi teh lastnosti jih lahko iz tira vrže že najmanjša stvar. 

PREBERI ŠE
HOROSKOP: 3 znamenja, ki so najboljši lažnivci

DEVICA

Ko v življenju oseb, ki so rojene v znamenju device, ne gre vse po načrtu in tako kot si želijo same, hitro pride do kaosa. Če poznate kakšno devico ali pa ste to morda sami, potem veste, da so device rojeni perfekcionisti in da jih vsakršno odstopanje od popolnosti vrže iz tira in spravi ob živce. V takšnih situacijah zelo hitro ukrepajo in poskušajo rešiti nastali problem ter vse ponovno vrniti v stanje, ki jim odgovarja, piše Index Rogue. 

PREBERI ŠE
Horoskop: 3 pari, ki se v ljubezni najbolje ujamejo

KOZOROG

Kadar opazite, da so osebe rojene v znamenju kozoroga slabe volje, se jim hitro umaknite. Pogosto jih skrbi brez potrebe, nagnjene so k pesimizmu. Kozorogovo obnašanje je zelo odvisno od tega, kakšno je tisti hip njegovo razoloženje, saj enostavno ne zna skriti, kadar se mu v življenju dogaja nekaj pozitivnega ali negativnega. Je zelo hitre jeze in znamenje nasprotij, ki se zelo rado drži pravil in dogovorov in je disciplinirano. Niso najbolj spontani in se v življenju radi držijo določenega dnevnega ritma, zato kadar ne gre vse po načrtu, hitro postanejo ziritirani. 

PREBERI ŠE
HOROSKOP: biki bodo srečni, rake čaka pester teden

ŠKORPIJON

Osebe rojene v znamenju škorpijona so poznani hipohodni, ki zelo pogosto sami sebi postavljajo diagnoze za različne zdravstene težave. Zaradi tega so pogosto čemerni in slabe volje, ko nekaj ne gre po njihovem načrtu, pa hitro pokažejo svojo slabo voljo. Iz tira jih lahko vrže že ena sama malenkost. Najbolj izstopajoča lastnost škorpijonov je zagotovo neomejena zaloga energije, ki jo morajo nadzorovati, sicer se lahko zgodi, da postanejo uničujoči. Znaki tega so ponavadi zamerljivost, ljubosumje in čemernost.

Obstajajo tri astrološka znamenja, ki naj bi bila poznana po nagli jezi, pesimizmu in pomanjkanju potrpežljivosti.
Obstajajo tri astrološka znamenja, ki naj bi bila poznana po nagli jezi, pesimizmu in pomanjkanju potrpežljivosti.FOTO: iStock