Kate Middleton v športnih hlačkah pokazala fantastične noge

S.B.
10.08.2019, 11:00
1
Vojvodinja in vojvoda Cambriška sta odpotovala na otok Wight, da bi sodelovala pri regati, na kateri so sodelovali tudi mnogi zvezdniki ter zbirali donacije za različne humanitarne organizacije.

Kate Middleton, ki je na regati tekmovala proti možu, princu Williamu, se je oblekla primerno priložnosti in v svojih športnih hlačkah pokazala natrenirane in vitke noge.

PREBERI ŠE
Kate Middleton: fotografija pred in po botoksu postala viralna

V kombinaciji s kratkimi hlačkami je nosila belo športno jakno, vodoodporni brezrokavnik, modro kapo in sive športne copate, lase pa je spela v čop in si nadela popolnoma naraven mejkap.

Pod jakno je imela oblečeno belo polo majico s kratkimi rokavi, v kateri je pozirala pred fotoaparati skupaj z ostalimi slavnimi sodniki regate, vključno z znanim avanturistom Bearom Gryllsom, komikom Johnom Bishopom in športnico Helen Glover. Preden pa se je odela v športno opravo, se je po otoku sprehodila v pisani, črtasti majici, širokih hlačah in belih športnih copatih.

PREBERI ŠE
Fotografije razkrivajo, v kakšnem odnosu sta Meghan in Kate

Čeprav vojvodinjo v športnih oblačilih lahko vidimo le nekajkrat na leto, moramo priznati, da je v njih videti odlično. Povsem jasno je, da Kate veliko časa preživi v fitnesu in skrbi za to, da je njeno telo po treh porodih še vedno izklesano.

Njene noge so izklesane.
Njene noge so izklesane.FOTO: Profimedia

Kate Middleton, ki je na regati tekmovala proti soprogu.
Kate Middleton, ki je na regati tekmovala proti soprogu.FOTO: Profimedia