Končno razkrili težko pričakovane podrobnosti!

J.V.
06.09.2019, 17:54
0
Sussekška vojvodinja naj bi se usedla na komercialno letalo in sama odpotovala v New York, kjer si bo ogledala teniški turnir svoje dobre prijateljice Serene Williams.

People poroča, da je nekaj dnevno potovanje sussekške vojvodinje Meghan Markle bilo povsem nenapovedano. Zanj se je menda odločila v zadnjem trenutku, njen soprog princ Harry in 4-mesečni Archie, pa sta tokrat ostala doma v Windsorju. Meghan naj bi v New Yorku ostala do nedelje, nato pa naj bi se vrnila v objem svojih dveh fantov.

PREBERI ŠE
V 74. letu starosti umrl priznani modni fotograf Peter Lindbergh

Sicer pa se kraljeva družina te dni intenzivno pripravlja na potovanje v Južno Afriko. Turnejo kraljevega para je potrdil tudi britanski kraljevi dvor, ki je med drugim zapisal tudi to, da se Meghan in princ Harry veselita tega, da bosta lahko nadaljevala tradicijo, ki jo je začela pokojna princesa Diana.

V sporočilu javnosti, ki so ga pred nekaj urami delili na spletu, so zapisali: "Danes z veseljem objavljamo podrobnosti prihajajoče turneje vojvode in vojvodinje Sussexa v Afriko. Čez samo dva tedna se bo kraljevi visočanstvo podalo na uradno turnejo, ki bo osredotočena na skupnost, ženske in dekliške pravice, duševno zdravje, HIV/AIDS ter okolje. Ta program je bil v nastajanju več mesecev, vojvoda in vojvodinja pa se veselita, da bosta svojo energijo posvetila dobremu delu v Južni Afriki."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke