Frizura, ki jo bomo to jesen lahko videli povsod

J.V.
11.09.2019, 8:39
1
S tem, ko znova počasi vstopamo v jesenske mesece, se ne bo spremenilo le vreme, ampak tudi modni in lepotni trendi. In eden izmed trendov na področju frizur, ki jih bomo lahko videli povsod, bo izrazita prečka.

Izrazita prečka bo eden najbolj vročih trendov letošnje jeseni, ko gre za ženske frizure, nad njim pa so se že navdušile številne zvezdnice. Frizura na prvi pogled spominja na šestdeseta leta prejšnjega stoletja in na modne ikone, kot je Twiggy, ki je bila ena najbolj znanih ljubiteljic omenjene pričeske. 

Sophie Turner
Sophie TurnerFOTO: Profimedia

V zadnjem času ste jo verjetno že videle na slavni igralki Sophie Turner, ki je za eno od rdečih preprog svoje svetle lase nosila polizane in počesane na eno stran. Tiste, ki bi želele frizuri dodati še malce dodatnega glamurja, lahko lase spnete z veliko sponko, ki jo krasijo perle ali kristalčki. Da bodo lasje ostali na svojem mestu, pa si boste morale verjetno pomagati tudi z malce spreja ali gela za lase. 

Frizura ni primerna le za vsakdan, ampak tudi za svečane priložnosti, ko si želite biti videti bolj glamurozno in prefinjeno. In kaj je najboljše pri njej? Oblikujete jo lahko same doma, saj ne zahteva mojstrskih veščin frizerja. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke