Tanja Ribič povedala, koliko je odštela za obleko in vse spravila v smeh

J.V.
08.08.2019, 7:38
5
Priljubljena igralka Tanja Ribič je že kot otrok vedno zamujala v vrtec. Njeni starši so bili namreč že v službi, ona pa se je za v vrtec morala sama obleči in odpraviti od doma. Ker se je vedno zagledala v mamino omaro in imela modne revije, je vedno zamujala.

"Nekoč sem za v vrtec celo oblekla svojo baletno obleko in v tej beli tančičasti obleki odšla čez knapovske Trbovlje. Scena je delovala precej 'felinijevsko'. Mojo ljubezen do mode in kreiranja je pa podpirala moja mami, ki je bila nekoč tudi šivilja, saj je znala vse moje ideje materializirati. Ponosno sem nosila svoje kreacije in še bolj ponosno sem dvignila glavo, če je mogoče kaj preveč bodlo v oči, posebej v manjšem kraju,« pravi Tanja in doda: »Ko sem postala igralka, sem svojo ljubezen do preoblačenja, ki je izvirala iz želje po preobrazbah, seveda še bolj izživljala. In ker sem lahko poklicno izrazila svojo strast, sem lahko bila v zasebnem, vsakdanjem življenju bolj praktična, saj sem se bolj posvetila oblačenju svojih hčera. Če malo karikiram, vedno sem bila v najlepših trenirkah. (smeh)"

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Tanja Ribič skočila v bikini in osupnila

"Imam zelo čuden odnos do mode. Obožujem lepo, zahtevam funkcionalno in preziram slepo sledenje trendom, ki so si jih izmislili zaslužkarji. Da bi z mojega zapestja viselo nekaj, v kar bom spravila denarnico in ključe in bo vredno nekaj tisoč evrov? Ne, hvala! Da bi si dvigovala rejting z napisi na artklih? To je dokaz človeške naivnosti, vodljivosti in neumnosti. Nazadnje sem v Berlinu na rdeči preprogi nosila obleko za 40 evrov, ko so me vprašali po njej, sem s ponosom povedala, koliko sem odštela zanjo in vsi so se smejali, ker so mislili, da sem povedala šalo. Mislili so, da nosim Cavalli.«

PREBERI ŠE
14-letna hčerka Tanje Ribič je prava lepotica

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke