Hrvaška plaža razglašena za najlepšo na svetu

J.V.
01.08.2019, 13:41
28
Da se Hrvška lahko pohvali z enimi najlepših plaž na svetu, ni nobena skrivnost. Ravno nasprotno, to je tudi glavni razlog, da jo v poletnih mesecih vsako leto obišče toliko Slovencev. Zdaj pa so eno od hrvaških plaž razglasili tudi za najlepšo na svetu!

Hrvaška še naprej ostala ena najbolj vročih poletnih destinacij tako v Sloveniji, kot v drugih državah. Zanjo se vsako leto odloča tudi več Američanov in na počitnice na hrvaški obali, se vsako leto odpravi tudi vedno več zvezdnikov.

PREBERI ŠE
Lepe hčerke Sylvestra Stallona povzročile kaos na hrvaški obali

Ko gre za plaži pri naših južnih sosedih, lahko rečemo, da je kar nekaj takšnih, ki jemljejo dih. Ena pa je še posebej čarobna in se že vrsto let uvršča v sam vrh top svetovnih plaž. Zato ni pravzaprav nobeno presenečenje, da je bila sedaj razglašena za najlepšo na svetu.

Turistična spletna stran Big 7 Travel je plažo Zlatni ratna Braču uvrstila na sam vrh seznama 50 najlepših plaž. "Gre za najspektakularnejšo plažo na hrvaški obali. Tako lepa in edinstvena oblika, kristalno čisto morje, ki jo obkroža in spreminja barvo od turkizne do temno modre v samo 10 do 20 metrih. Več desetletij stari borovci dajejo senco in tukaj ne boste hoteli iz vode. Očitno je, zakaj je to najboljša plaža leta 2019," so zapisali o prekrasni hrvaški plaži, ki je že vrsto let zelo priljubljena tudi med Slovenci. 

PREBERI ŠE
5 top idej za enodnevni izlet na Hrvaško

Zlatni rat na Braču
Zlatni rat na BračuFOTO: Shutterstock

Zlatni rat na Braču
Zlatni rat na BračuFOTO: Shutterstock