TBT: La Popsi – celotni pogovor

Matej Arh
09.08.2019, 8:44
0
Lansko poletje smo prvič pripravili serijo pogovorov TBT (Throwback Thursday), v kateri smo gostili vrsto zanimivih gostov, ki smo jih v preteklosti spoznali v šovih in oddajah, ki so se skozi leta predvajali na POP TV, med drugim smo klepetali tudi z zmagovalcema 1. sezone oddaje ’Štartaj, Slovenija!’. Letos smo v studiu ponovno prižgali luči, njegovo podobo osvežili, v goste pa povabili obraze, ki so med vami zbudili največ zanimanja.

Karmen Meze in Neža Mlakar sta Slovence lani prepričali, da lahko v sladoledu uživamo tudi pozimi, njune sadne sladoledne palčke La Popsipa navdušujejo staro in mlado. V pogovoru#TBT sta dekleti iskreno spregovorili o težkih začetkih, ponudili nasvete tistim, ki se na poslovno pot šele podajajo. Kakšni pa so njuni načrti za prihodnost? Kaže, da največje šele prihaja!

Karmen in Neža sta se z nasmehom spominjali trenutkov v oddaji 'Štartaj, Slovenija!'.
Karmen in Neža sta se z nasmehom spominjali trenutkov v oddaji 'Štartaj, Slovenija!'.FOTO: Aljoša Kravanja

Ponovno se vračamo v preteklost

Čeprav so tudi lanski pogovori že del preteklosti, si jih lahko še vedno vse ogledate TUKAJ. V 2. sezoni pogovorov#TBTv ospredje postavljamo šove, ki še niso rekli zadnje, saj se slej kot prej na POP TV vračajo, se bomo vseeno ozirali v preteklost, saj bomo gostili pretekle tekmovalce, ki bodo povedali, kako se zdaj spominjajo tistega obdobja in kako jih je ta izkušnja spremenila ter kaj počnejo zdaj.

PREBERI ŠE
Predstavljamo novo voditeljico oddaje Štartaj, Slovenija!

PREBERI ŠE
'Že od 18. leta, ko sem začela delati, sem svobodnjakinja'

Simpatični sogovornici imata pred sabo nove izzive.
Simpatični sogovornici imata pred sabo nove izzive.FOTO: Aljoša Kravanja