Celine Dion je s kratkimi lasmi neprepoznavna

J.V.
06.08.2019, 10:44
4
Kanadska pevka Celine Dion krasi naslovnico priljubljene revije Harper's Bazaar, za katero je povsem spremenila frizuro.

Celine Dion s svojimi drznimi modnimi opravami zadnje čase zelo pogosto privablja pozornost, za revijo Harper's Bazaar pa je slavna pevka drastično spremenila tudi frizuro.

Za naslovnico je pozirala oblečena v prevelike kavbojke in jakno v neon odtenku, najbolj izstopajoči pa so njeni kratki in polizani lasje. Tisti, ki pevko spremljajo od njenih glasbenih začetkov, se bodo verjetno spomnili let, ko je Celine prisegala na zelo podobno kratko pričesko. Celotni stajling je zanjo velika sprememba in mnogi se strinjajo, da je zvezdnica na fotografijah neprepoznavna.

PREBERI ŠE
Celine Dion si je pravkar omislila frizuro tega poletja

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Dejstvo je, da se je po smrti njenega moža, v življenju kandaske pevke marsikaj spremenilo. Bil je njen soprog, menedžer in poslovni družabnik. Brez njegove pomoči bi Celine morda vse življenje prepevala v majhnem družinskem baru, obsojena na revščino. Svojo romanco sta sicer kar nekaj časa skrivala, saj sta se bala odziva javnosti. Med njima je bilo namreč kar 26 let razlike. Nato pa je Celine leta 1993 zbrala pogum in svojemu menedžerju javno izpovedala ljubezen. In zgodilo se je nepričakovano - javnost ju je z navdušenjem sprejela kot par. Leto dni kasneje sta si večno zvestobo obljubila v baziliki Notre Dame v Montrealu, na veliki slovesnosti, ki so jo v živo predvajali na kanadski javni televiziji. 

Življenjsko zgodbo kanadske pevke Celine Dion si lahko v celoti preberete TUKAJ >>

PREBERI ŠE
Zaradi njene prosojne obleke se vam bo zavrtelo v glavi

Celine Dion pozirala za Harper's Bazaar
Celine Dion pozirala za Harper's BazaarFOTO: Profimedia

Celine Dion pozirala za Harper's Bazaar
Celine Dion pozirala za Harper's BazaarFOTO: Profimedia