Fotografija, ki je razdelila splet: 'Prestara si za to!'

J.V.
09.08.2019, 10:46
3
Cindy Crawford še danes velja za enega najuspešnejših supermodelov vseh časov in pri 53 letih se še vedno lahko pohvali z neverjetno mladostnim videzom. To je dokazala s fotografijo, ki jo je delila na Instagramu in na kateri pozira v bikiniju. Z njo pa ni požela le val navdušenja, ampak tudi kar nekaj kritik.

Cindy Crawford, ki se je v zadnjih dveh desetletjih z manekenskih brvi preselila v poslovne vode, je pred nekaj dnevi na družbenem omrežju Instagram delila fotografijo, ki je razdelila splet.

Nekdanja manekenka in mama dveh otrok, na njej pozira v bikini kopalkah in dokazuje, da čeprav je že dobro zakorakala v šesto desetletje, je njeno telo še vedno zavidanja vredno. Počitniški foto utrinek je v enem dnevu všečkalo skoraj 100 tisoč njenih oboževalcev, veliko pa jih je tudi komentiralo.

In medtem, ko bi pod takšno fotografijo pričakovali le pohvale in presežke, je bila Cindy deležna tudi kar nekaj kritik. "Prestara si za takšno fotografijo," in "Zdaj si stara. Mislim, da ne živiš na realnih tleh. Moškim niso všeč 55-letne ženske. Verjemi mi."

Gre le za dva komentarja izmed tistih, ki so prepričani, da so časi njenega poziranja mimo. Cindy so se v bran postavili številni drugi oboževalci, ki se vsi strinjajo, da gre le za zlobne jezike zavistnežev in da ji njeno lepoto in izklesano telo, lahko zavidajo ženske po vsem svetu.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke