Heidi Klum: njena poročna obleka vas bo pustila brez besed

J.V.
04.08.2019, 9:03
0
Nekdanja nemška manekenka Heidi Klum in njen mlajši izbranec Tom Kaulitz sta včeraj na razkošni jahti na Capriju že drugič dahnila usodni da!

Heidi Klum in Tom Kaulitzsta včeraj pred njunimi družinskimi člani in najbližjimi prijatelji še enkrat ponovila poročne zaobljube in si obljubila večno zvestobo. Poročna ceremonija se je odvijala na krovu razkošne jahte Christina O, udeležili pa so se je tudi njeni štirje otroci, ki jih ima iz zakona s Sealom, ter Tomov brat dvojček Bill Kaulitz, ki je bil priča.

PREBERI ŠE
Tako se je na poroko svoje bivše odzval slavni pevec

Heidi je nosila razkošno poročno obleko v barvi slonovine, ki so jo krasili 'off shoulder' puhasti baročni rokavi in eleganten cvetlični vzorec. Lasje so ji padali prek ramen, zelo minimalističen in naraven je bil tudi njen mejkap. Edini nakit, ki ga je nosila, je bila zlata zapestnica in verižica z obeskom 'TOM'. Ženin je nosil belo obleko in srajco svetlo modre barve. 

PREBERI ŠE
Nekoč so za njim norele Slovenke, danes pa greje posteljo Heidi Klum

Heidi in Tom naj bi si večno zvestobo na skrivaj obljubila že februarja, svoje zaobljube pa naj bi ponovila ta vikend na jahti v Capriju, kjer uživata Spomnimo, Heidi je imela po ločitvi od Seala leta 2012 kar nekaj mlajših simpatij, njena zveza z Vitom Schnablom je trajala kar tri leta. Razšla sta se lani septembra, po koncu zveze pa si je Heidi vzela nekaj mesecev le zase in za svoje otroke. To je trajalo, dokler ni spoznala mladega Toma, kitarista zelo priljubljene nemške skupine Tokio Hotel.