Jana Morelj: v tej vlogi se nikoli ne bi preizkusila

J.V.
09.08.2019, 7:47
0
Medtem ko se Janina porodniška počasi zaključuje in priljubljena vremenarka preživlja še zadnje poletne tedne s svojo družinico, pa jutri na POP TV prihaja film Anina provizija, v katerem je svoj igralski krst doživela tudi Jana!

To soboto ob 20.00 na POP TV prihaja priljubljen slovenski film Anina provizija, v katerem blesti kar nekaj priznanih slovenskih igralcev. Poleg Lada Bizovičarja, Borisa Cavazze, Vesne Milek in Janeza Škofa je svoj igralski debi v filmu doživela tudi naša voditeljica vremena Jana Morelj

"Pred nekaterimi res, žal pa se nisem uspela srečati z večino. Še največ prizorov sem posnela z Janezom Škofom in bilo je super," nam je na vprašanje, ali je imela v takšni družbi igralcev kaj treme, odgovorila Jana.

"Še največ nasvetov sem dobila od režiserja Igorja Šmida. No, pa tudi Rok Kunaver je imel cel kup idej (smeh)," se spominja dni na snemanju in podpore, ki jo je prejela s strani soigralcev

Glede na to, da jo sedaj poznamo ne le kot televizijsko in radijsko voditeljico, ampak tudi kot igralko, nas je v šali zanimalo, če se bi kdaj preizkusila tudi kot pevka kakšnega rock benda. "(smeh) Mislim, da ne bo šlo."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke