Khloe Kardashian: to so vaje, s katerimi je izklesala svoje telo

J.V.
13.08.2019, 7:49
0
Če je Khloe Kardashian nekoč veljala za najbolj debelušno med sestrami Kardashian, je danes svetlobna leta od tega. Zvezdnica, ki je novembra 2018 rodila hčerko True, za svojo izklesano telo trdo gara, kar dokazuje tudi posnetek enega od njenih treningov v domači garaži.

Khloe Kardashian se je leta in leta obremenjevala z odvečnimi kilogrami in se počutila kot grdi raček v družini Kardashian–Jenner, danes pa je vse to za njo le še daljna preteklost.

V zadnjih nekaj letih je namreč Khloe povsem spremenila svoj življenjski stil in s pomočjo zdrave prehrane in vsaj petih treningov na teden svoje telo izklesala do potankosti. 

Pod budnim očesom osebnega trenerja se zvezdnica večkrat na teden poti v domači garaži, ki jo je spremenila v domači fitnes. Ker jo veliko njenih oboževalk sprašuje, kako je videti njen trening, se je Khloe pred nekaj dnevi odločila, da objavi video in pokaže, da gre za vaje, ki jih lahko izvaja vsaka. Z nekaj fitnes pripomočki tudi doma. 

PREBERI ŠE
Kim Kardashian že nekaj tednov nosi enako frizuro. Poglejte, katero!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Pred nekaj leti je v intervjuju za revijo Health povedala, da ji je preobrazba uspela s pomočjo osebnega trenerja in nutricionista, ki ji je pomagal, da se je z majhnimi koraki odpovedala nezdravi prehrani. Največja sprememba pa se je zgodila, ko je prenehala jesti mlečne izdelke.

„Dva tedna brez mlečnih izdelkov in moja tehtnica je pokazala pet kilogramov manj,“ priznava Khloe in dodaja: „Zdaj pijem samo mandljevo mleko. Še vedno imam rada sir, a če želim hitreje shujšati, je to preverjeno dober način.“

Khloe je sicer zagovornica uravnotežene prehrane in verjame, da če dolgo časa po nečem hrepeniš, potem si to privošči. „Jaz lahko ves čas jem prigrizke, zato je moj hladilnik poln sadja in zelenjave, zato da jem to in ne posegam po vrečkah čipsa samo zato, ker mi je dolgčas.“

PREBERI ŠE
Prevarana Khloe Kardashian dan po škandalu blestela na rdeči preprogi

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke