Liam Hemsworth: Vse izjave, ki ste mi jih do sedaj pripisali, so laž.

J.V.
13.08.2019, 11:14
0
Čeprav od oznanitve ločitve Miley Cyrus in Liama Hemswortha mineva komaj nekaj dni, so slavno pevko že ujeli med strastnim poljubljanjem z drugo žensko. Glede na to, da je njun razhod trenutno najbolj vroča tema svetovnih medijev, se je svoj molk odločil prekiniti tudi Liam.

Po zapisu, ki ga je na Instagramu delila Miley Cyrus, je sedaj s prvim javnim komentarjem glede njunega razhoda, presenetil tudi Liam Hemsworth.

"Pozdravljeni, vsi skupaj! Samo hitra opomba, da vam povem, da sva se z Miley pred kratkim razšla in da ji želim samo zdravje in srečo v bodoče. To je zasebna zadeva in do sedaj nisem dal, niti ne nameravam dati, nobenih komentarjev na to temo novinarjem ali medijem. Vse izjave, ki ste mi jih do sedaj pripisali, so laž. Mir in ljubezen."

PREBERI ŠE
Miley Cyrus zasačili med poljubljanjem z žensko

Liam se že nekaj tednov nahaja v Avstraliji, kjer čas preživlja s svojim bratom Chrisom Hemsworthom, ki je včeraj praznoval svoj rojstni dan. Igralec razhod od slavne pevke, s katero sta bila par kar deset let, preboleva s pomočjo športa in deskanja na vodi. Nasprotno od njega, pa si je Miley že našla novo vročo romanco in svoje počitnice preživlja s prav tako pravkar ločeno Kaitlynn Carter. 

PREBERI ŠE
Miley Cyrus prekinila molk: Moje srce je polno miru in upanja ...

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke