8 mesecev po poroki sta se Miley in Liam razšla

J.V.
11.08.2019, 8:28
0
Miley Cyrus in Liam Hemsworth sta se lani decembra poročila, zdaj pa je pevkin javni predstavnik potrdil, da se je slavni par odločil raziti.

Ugibanj, kaj se dogaja v zakonu slavne pevke in avstralskega igralca, je bilo v zadnjih tednih kar nekaj, in novica, da se Miley in Liam ločujeta, verjetno za marsikoga ni bila presenečenje. Tisti, ki spremljajo njune objave na družbenem omrežju Instagram, so verjetno hitro opazili, da je nekaj narobe. 

PREBERI ŠE
Chris in Liam Hemsworth sta prava paša za oči

Miley se je v zadnjih tednih vrnila na svoja stara pota in znova privablja pozornost s svojim divjim in razuzdanim vedenjem, Liam pa se je povsem umaknil in je že nekaj časa pri družini v Avstraliji. 

"Liam in Miley sta se odločila raziti,"je dejal njen javni predstavnik in nadaljeval, "kot posameznika in partnerja se ves čas čas razvijata in spreminjata, zato sta se odločila, da je to najboljša odločitev, da se lahko oba osredotočila na svoji karieri. Še naprej ostajata predana starša svojim živalim, ki si jih delita. Prosimo, da spoštujete njun proces in zasebnost."

Po poročanju E! news nihče od njiju še ni delil novice javno, obenem pa to tudi ni njun prvi razhod. Njuna romanca, ki se je začela leta 2009 na snemanju filma The Last Song, je bila polna vzponov in padcev.

PREBERI ŠE
Miley Cyrus: v takšni poročni obleki je nismo pričakovali!

Poročne fotografije
Poročne fotografijeFOTO: Profimedia

Poročne fotografije
Poročne fotografijeFOTO: Profimedia