Končno razkrili resnico!

J.V.
03.07.2015, 10:49
29
Od njunega razhoda mineva že nekaj tednov, ugibanja, kaj mu je botrovalo, pa še vedno niso potihnila. Večina je bila že od samega začetka njune romance prepričana, da je le vprašanje, kdaj bo Tiger Woods znova skočil čez plot, in kot kaže, se niso zmotili.

Tiger Woods in Lindsay Vonn - 2
Tiger Woods in Lindsay Vonn - 2FOTO: X17 Agency

Smučarka Lindsey Vonn je pred nekaj tedni na svojem Facebook profilu oznanila, da se s Tigrom Woodsom po treh letih razhajata. "Po skoraj treh letih skupaj sva se Tiger in jaz odločila, da končava najino zvezo. Na žalost oba živiva zelo hektično življenje in zaradi tega večino časa preživiva narazen. Vedno ga bom občudovala in spoštovala. On in njegova čudovita družina bodo imeli v mojem srcu vedno poseben prostor."

Glede na to, da je slavni golfist poznan kot serijski prešuštnik, njun razhod marsikoga ni presenetil, kljub temu pa vse do sedaj ni bilo znano, zakaj se je par v resnici razšel.

Po najnovejših govoricah naj bi jo Tiger prevaral z bivšo soprogo golfista Jasona Dufnerja. 27-letna Amanda Boyd naj bi ga privlačila že dalj časa in nedolžno spogledovanje med njima naj bi hitro preraslo v vročo afero. Njuna romanca naj bi še vedno trajala in mnogi so prepričani, da se bo končala v trenutku, ko bo Tiger prevaral tudi njo.