Navdušite nas s svojimi plesnimi nastopi!

S.C.
08.03.2019, 15:35
S plesom do zvezd je nov projekt na spletni strani Zadovoljna.si, ki se bo odvijal vzporedno s priljubljeno oddajo Zvezde plešejo, ki jo bomo lahko od tega tedna naprej spremljali ob nedeljah ob 20.00 na POP TV. Ker verjamemo, da se med vami skriva malo morje plesnih talentov, smo v okviru projekta za vas pripravili tudi spletno plesno tekmovanje z bogatimi nagradami. Izmed vseh, ki nam boste poslali videoposnetek z inovativnim plesnim nastopom, bomo izbrali zmagovalca, zmagovalni par ali zmagovalno skupino, ki prejme plesno delavnico v Londonu, in sicer v Pineapple Dance Studios. Nagrajenih bo še nekaj drugih plesnih talentov, ki prejmejo ravno tako privlačne nagrade, s katerimi bodo lahko obogatili svoje plesno znanje. A to še zdaleč ni vse ...

Vsi že nestrpno pričakujemo začetek nove sezone najbolj bleščečega šova te pomladi – Zvezde plešejo. Le katera zvezda bo na plesnem parketu najbolje vrtela pete, zasijala in na koncu osvojila plesni globus?! Pustimo se presenetiti in raje uživajmo ob ogledu plesnih nastopov, s katerimi nas bodo zvezde in profesionalni plesalci navduševali vsako nedeljo ob 20.00 na POP TV.

Si upaš?
Si upaš?FOTO: Dreamstime

Plesno vzdušje pa se je naselilo tudi v uredništvo portala Zadovoljna.si, zato z današnjim dnem začenjamo čisto nov projekt S plesom do zvezd. Lahko bi rekli, da smo Slovenci plesni narod; vsaj tako dokazujejo številni profesionalni plesalci, ki doma in po svetu osvajajo številna priznanja ter nagrade, pa osupljivi plesni nastopi posameznikov, parov in skupin na različnih prireditvah in v oddajah, ki nas vedno znova pustijo brez besed. Tudi plesnih šol je vedno več, plesni šovi so vse bolj priljubljeni, konec koncev pa se skoraj vsi radi prepustimo dobri glasbi in zamigamo z boki.

SODELUJTE V SPAROVEM PLESNEM TEKMOVANJU ’S PLESOM DO ZVEZD’!

Verjamemo, da je med vami tudi veliko takih, ki izstopate, ki na plesnem parketu čisto zares ’razturate’. Za vas imamo enkratno priložnost! Ni pomembno, ali plešete sami, v paru ali skupini! Ravno tako ni pomembno, ali obvladate standardne ter latinsko-ameriške plese, hip hop, breakdance, balet ali pa se najraje prepustite sodobnemu plesu. Že dolga leta obiskujete plesno šolo ali pa plešete za zaprtimi vrati dnevne sobe? Tudi to ni pomembno! Pomembna je strast do plesa! Pokažite nam svoj plesni talent in morda ravno vi osvojite eno od fantastičnih nagrad.Sami, v paru ali v skupini do 7 plesalcev si zamislite izvirno koreografijo, se posnemite, videoposnetek pa naložite v prijavnico na dnu članka ter pripišite osebne podatke.

Ples je paša za oči, balzam za telo in hrana za dušo ...
Ples je paša za oči, balzam za telo in hrana za dušo ...FOTO: Dreamstime

Najboljši plesni nastopi bodo bogato nagrajeni. Ob zaključku šova Zvezde plešejo bomo razglasili tudi nagrajence Sparovega plesnega tekmovanja S plesom do zvezd, za katere imamo pripravljen bogat nagradni sklad.

Glavna nagrada:

- plesna delavnica v Londonu v Pineapple Dance Studios

Ostale nagrade:

- 1 x solo poučevanje s Katarino Venturini

- 1 x plesni ’summer camp’ z Miho Krušičem

- 1 x delavnica in svetovanje o uravnoteženi prehrani z Nadižo Pleško

Le kaj še čakate?! Hitro obujte plesne čevlje, ’naštudirajte’ koreografijo, vzemite v roke telefon ali kamero in nas navdušite!

Ne le do vrhunskega nastopa, ampak tudi do vitalnega telesa!

Kot vemo, pa za spektakularne plesne nastope nista dovolj le želja in talent! Tisti, ki se s plesom ukvarjate že dalj časa, se še kako zavedate, da vsaka plesna točka zahteva ure in ure napornih treningov, ne uidejo pa vam niti številni žulji in modrice. Žal pa se prepogosto dogaja, da plesalci sicer zelo veliko trenirajo in s tem med drugim skrbijo tudi za lepo oblikovano postavo, a pozabljajo na pomen uravnotežene prehrane. Zaradi pomanjkanja časa med treningi ali nastopi posegajo po nezdravih prigrizkih in sladkih ali energijskih pijačah, s tem pa svojemu telesu naredijo več škode kot koristi. Ples je namreč šport, ki zahteva veliko energije, ravno tako mišice potrebujejo ustrezna hranila.

Mag. Nadiža Pleško, prehranska coachinja
Mag. Nadiža Pleško, prehranska coachinjaFOTO: osebni arhiv

Zato smo se odločili, da bomo v sklopu projekta S plesom do zvezdvelik poudarek dali uravnoteženi prehrani. Poleg številnih zanimivosti, ki jih pripravljamo za vas, a naj zaenkrat ostanejo še skrivnost, smo k sodelovanju povabili priznano prehransko coachinjo mag. Nadižo Pleško, ki bo za vas tedensko pripravljala članke na temo uravnotežene prehrane. Razbijala bo mite, podajala nasvete in vam postregla z recepti za slastne jedi, ki jih lahko uživate brez slabe vesti. Do boljšega počutja in vitalnega telesa je Nadiža pomagala že več kot 1.000 posameznikom, zato smo prepričani, da bo s svojimi zapisi tudi pri vas spodbudila željo po uvedbi sprememb v vašem jedilniku, s čimer boste na plesnem parketu še bolj zasijali. Priznana prehranska coachinja je tudi idejni vodja kluba za uspeh in vitalnost (NPC), kjer organizacijam, družinam in posameznikom nudi celovite in individualno prilagojene programe za povečanje njihove vitalnosti, energije in izboljšanja kvalitete življenja. Že v sklopu svoje profesionalne športne kariere (je španska državna rokometna prvakinja (2004) in nekdanja reprezentantka Slovenije) je ugotovila, da sta za optimalno delovanje, dobre rezultate in uspeh v življenju, pomembna tako bistra glava, kot vitalno ter energije polno telo. Na podlagi teh spoznanj se je začela tudi njena pot raziskovanja in nabiranja znanja, izkušenj, diplom in potrdil iz različnih področij psiho-fizičnega razvoja in nadgradnje posameznika s ključnim poudarkom na prehrani in prehranskih vzorcih ter navadah.

Ste pripravljeni na nove izzive? Spremljajte nas in ne pozabite izpolniti spodnje prijavnice – ta vas namreč lahko popelje s plesom do zvezd!

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE!