Plesalci, prijavite se in se potegujte za bogate nagrade!

S.C.
24.04.2019, 10:06
S plesom do zvezd je Sparovo plesno tekmovanje, ki se bo na spletni strani Zadovoljna.si odvijalo vzporedno s priljubljeno oddajo Zvezde plešejo. Verjamemo, da je tudi med vami veliko takih, ki izstopate, ki na plesnem parketu čisto zares ’razturate’. Za vas imamo enkratno priložnost! Ni pomembno, ali plešete sami, v paru ali skupini! Ravno tako ni pomembno, ali obvladate standardne in latinskoameriške plese, hip hop, breakdance, balet ali pa se najraje prepustite sodobnemu plesu. Že dolga leta obiskujete plesno šolo ali plešete za zaprtimi vrati dnevne sobe? Tudi to ni pomembno! Pomembna je strast do plesa! Pokažite nam svoj plesni talent in morda ravno vi osvojite eno od fantastičnih nagrad. Poleg glavne nagrade bomo podeljevali tudi tedenske!

Sami, v paru ali skupini do sedem plesalcev si zamislite izvirno koreografijo, se posnemite, videoposnetek pa naložite v prijavnico spodaj in pripišite osebne podatke. 

Najboljši plesni nastopi bodo bogato nagrajeni!

Za nami so prvi trije tedni plesnega tekmovanja S plesom do zvezd in podeljene 3 super tedenske nagrade. Plesalci, še do konca aprila imate čas, da nam pošljete svoje posnetke in se potegujete za glavno nagrado. Odpotujete lahko v London na plesno delavnico v Pineapple Dance Studios in zaplešete v Sparovem TV oglasu!

Le kaj še čakate?! Hitro obujte plesne čevlje, ’naštudirajte’ koreografijo, vzemite v roke telefon ali kamero in nas navdušite!

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE!

Prijave na Sparovo plesno tekmovanje S PLESOM DO ZVEZD so zaključene! Izmed vseh, ki ste se uvrstili v ožji krog, bo na koncu strokovna komisija pod vodstvom Katarine Venturini izbrala zmagovalca, zmagovalni par ali zmagovalno skupino, ki prejme glavno nagrado - plesno delavnico v Londonu, in sicer v Pineapple Dance Studios.