3 stavki, s katerimi ga boste spravile ob pamet (v dobrem smislu)!

J.V.
09.04.2019, 7:53
1
Bi rada popestrila vajino spolno življenje, a ne vesta, kako bi se tega lotila oziroma kje bi začela? Potem je spodnji članek za vaju, saj spolni terapevti razkrivajo, da so dovolj že 3 stavki, ki bodo v vajini spalnici dvignili temperaturo!

Moškim je bilo vedno všeč, da so ženske v postelji glasne in povejo, kaj jim paše in kaj ne.
Moškim je bilo vedno všeč, da so ženske v postelji glasne in povejo, kaj jim paše in kaj ne.FOTO: iStock

"Imela sem res mokre sanje o tebi včeraj zvečer."

To je eden od treh stavkov, za katerega ti zagotavljamo, da bo dvihnil njegov srčni utrip, njegova domišljija pa bo podivjala, ko bo poskušal ugotoviti, kaj točno sta v sanjah počela in ali jih lahko uresničita. Obenem pa je stavek tudi odlična iztočnica, če si že nekaj časa v postelji želite preizkusiti nekaj novega, a niste vedele, kako to naglas povedati, ker vam je bilo nerodno. Zdaj se lahko izgovarjate na to, da ste o tem sanjale. Moškemu je všeč, ko ženska pokaže, da je razmišljala o seksu z njim tudi kadar nista skupaj, da bi mu naslikale res dobro erotično sliko, pa nikar ne izpustite podrobnosti (kaj ste nosile, kdo je dal pobudo, kaj točno sta počela itd.). 

PREBERI ŠE
Ali je seks na plaži dobra ideja?

"O moj bog, res mi je všeč, ko počneš to."

Moškim je bilo vedno všeč, da so ženske v postelji glasne in povedo, kaj jim paše in kaj ne, zato nikar ne skoparite s komplimenti, ko počne nekaj, kar vam je všeč. Če so besede tisti trenutek preveč za vas, pa jih zamenjate s kakšnim vzdihljajem in stokom užitka. S tem ga boste še bolj spodbudile in ko bo videl, kakšen užitke prebuja v vas, bo tudi sam veliko bolj užival. 

"Danes ne nosim spodnjih hlačk. Komaj čakam, da te vidim!"

Nič ne bo prebudilo moške domišljije kot stavek, s katerim mu date jasno vedeti, da ne nosite spodnjega perila in da razmišljate o tem, kaj bosta počela zvečer. To je zagotovo najboljša izbira za sporočilo, ko sta še oba v službi  in bi ga rade zdražile. Ker ste bile ve, ki ste dale pobudo, pa bo še toliko bolj neučakan. Ko ženska prevzame vodstvo, je to nekaj najbolj vzburljivega, zlasti, če je s tem jasno razkrila svoje želje. 

PREBERI ŠE
Te osebe so vedno za akcijo med rjuhami!

Nič ne bo prebudilo moške domišljije kot stavek, s katerim mu date jasno vedeti, da ne nosite spodnjega perila.
Nič ne bo prebudilo moške domišljije kot stavek, s katerim mu date jasno vedeti, da ne nosite spodnjega perila.FOTO: iStock