9 stvari, ki si moški želijo, da bi jih ženske vedele o seksu

J.V.
06.04.2019, 7:53
1
Ženske včasih težko razumemo, kaj se plete po moških glavah in obratno. Večkrat nas skrbi, ali bo med seksom opazil strije in celulit, o čem takrat razmišlja in podobno. Zato so sedaj moški razkrili 9 stvari o spolnosti, za katere si želijo, da bi jih ženske vedele.

1. S seksom izražamo svojo ljubezen do vas. Včasih težko izrazimo svoja čustva, seks pa je način, kako smo vam lahko fizično bližje.

2. Ko zavrnete seks z nami, se počutimo, kot da nas zavračate kot osebo. Prosimo, naredite to prijazno.

3. Naš spolni sistem je zelo preprost. Zavedamo se, da je vaš drugačen, a morate nam povedali ali nam točno pokazati, kaj hočete, da lahko razumemo vaše telo.

4. Samo zato, ker hočemo preizkusiti nove stvari, ne pomeni, da se nam ne zdite seksi. To samo pomeni, da potrebujemo in si želimo raznolikost.

5. Smo vizualne osebe. Radi gledamo seksi stvari. Nič grešnega ni, če gledamo erotične fotografije, to pač moški počnemo.

6. Prenehajte se obremenjevati s svojim telesom. Všeč nam je, če ste urejene, osredotočimo pa se na dele, ki so nam pri vas všeč, ne na dele, ki jih ve sovražite.

7. Radi imamo redne in pogoste spolne odnose. Če to ni mogoče, nam, prosim, povejte, zakaj. Če razumemo, zakaj, in vemo, da se bo odličen seks zgodil v bližnji prihodnosti, to lahko sprejmemo.

8. Zavedamo se, da vaš spolni nagon narekuje mesečni cikel, zato vas prosimo, da nam poveste, kdaj vam prija seks, da lahko kar se da izkoristimo to obdobje, kot pa da se osredotočamo na dneve, ko vam ni do njega.

9. Ko se obnašate, da seksate z nami samo zato, da bi bili mi zadovoljni, se počutimo razočarano in jezno. Mi hočemo, da tudi ve uživate v seksu.

Radi imajo redne in pogoste spolne odnose.
Radi imajo redne in pogoste spolne odnose.FOTO: iStock

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Narcissa
14.07.2017, 15:12:13
112
+9
Nobena zavrnitev ni lepa. In menstrualni cikel ne vpliva vedno nujno na željo po spolnosti. Nekateri pač imajo manjši libido, tudi moški ;)