Ali je seks na plaži dobra ideja?

J.V.
25.07.2019, 13:28
0
Sončni zahod, morje, peščena plaža in vidva. Vse to kar kliče po vročem seksu v skritem kotičku plaže. Gre za enega najbolj priljubljenih ljubezenskih prizorov, ki je v filmih vedno videti hudo vroč, v resnici pa so okoliščine nekoliko drugačne in ne tako zelo romantične, kot se morda zdi na prvi pogled.

Če bi naštevali najbolj romantične stvari na tem svetu, je seks na plaži zagotovo ena izmed njih. O tem so nas prepričali tudi številni filmi, v katerih se zaljubljeni par na peščeni plaži, medtem ko ju nežno zalivajo valovi, predaja strastem.

Kaj gre lahko narobe? Marsikaj. Poleg tega, da obstaja velika verjetnost, da boste imele pesek tudi tam, kjer si nikoli niste mislile, kar je lahko zelo neprijetno, tvegate tudi možnost vaginalne okužbe. 

PREBERI ŠE
Takšen učinek ima na vaše telo seks med menstruacijo!

Ginekologinja iz New Yorka Karen Brodman opozarja, da s spolnim odnosom na plaži lahko nastane bakterijska okužba, zaradi drgnjenja ob pesek pa tudi odrgnine na vaših intimnih predelih in pekoč občutek. Da bi vagino zaščitile, če se le da, poskrbita za primerno podlago, kot sta brisača ali odeja. 

Morda se sliši smešno, a nikar ne pozabita niti na sončno kremo, če bosta to počela čez dan, ko bo sonce še močno. Verjele ali ne, sončne opekline lahko utrpi tudi vaša vagina. Čeprav je seks na plaži povsem varen, se je nanj dobro pripraviti. Poleg brisače in sončne kreme pa ne pozabita na primerno zaščito. 

Morda se sliši smešno, a nikar ne pozabita niti na sončno kremo, če bosta to počela čez dan, ko bo sonce še močno.
Morda se sliši smešno, a nikar ne pozabita niti na sončno kremo, če bosta to počela čez dan, ko bo sonce še močno.FOTO: iStock