Brane Kastelic: 'Prijateljica iz Ljubljane doživi orgazem brez vsega'

Brane Kastelic
21.08.2018, 6:12
0
Če razmeroma veliko pišeš o seksu, se ti zgodi, da ti ljudje povejo marsikaj takega, česar ne povedo drugim. Dober primer(ek) je prijateljica iz Ljubljane, ki mi je razlagala, da doživi orgazem brez … vsega.

Orgazem - 2
Orgazem - 2FOTO: Profimedia

Brez vsega?

Ja. Brez moškega, brez rok, brez pripomočkov ... Seveda sem zastrigel z ušesi in vprašal, ali je ena tistih redkih hiperorgazmičnih žensk, ki jih nehote doživljajo sto in več na dan, ko gredo na primer po stopnicah ali prekrižajo nogi? Ne, ni ena tistih.

Sočne podrobnosti

Hotel sem slišati sočne podrobnosti in dober, orgazmičen primer. Dala mi je ... zelo dobrega. Po Ljubljani se pelje s »ta dolgim« avtobusom, zamiži in fantazira o seksu z moškim, ki si ga želi. In se zgodi. Ja, pride ji. Zaradi posebnega tresenja avtobusa in vročih misli? Ja.

Vprašal sem jo, ali medtem kaj stiska nogi skupaj.

»Mičkeno že,« je dejala in se smejala prijateljica, ki seveda nima prav nobenih težav z doživljanjem orgazma, tudi kadar je z moškim ali kadar je sama in okoliščine dopuščajo več kot uporabo misli.

PREBERI ŠE
'Če bi bil zaljubljen, kot je princ Harry v Meghan, bi vsak večer zmolil nekaj očenašev'

Cartanje prsi

Ženske, ki se morajo veliko bolj potruditi za orgazem, same ali v družbi, ji morda ne verjamejo. Jaz ji.

In kaj mislite o orgazmu, ki ga sproži cartanje ženskih prsi, natančneje bradavic? Fantazija ali resnica?

Mnogi mislijo, da je nemogoče, da bi ženska doživela orgazem brez božanja ... mednožja. Notranjega in/ali zunanjega božanja. Z moškim ali brez njega. Že prijateljica z dolgega avtobusa dokazuje, da je to mogoče. Če so v igri prsi, bi moralo biti toliko bolj. In je. Je, je ...

Učene glave si niso edine, ko razglabljajo o tem, koliko žensk doživi orgazem samo z draženjem bradavic.

Orgazem
OrgazemFOTO: Profimedia

Od odstotka do tretjine

Ocene – na podlagi poskusov – so zelo različne: od enega odstotka do slabe tretjine. Ko ženska doživi orgazem zaradi božanja bradavic, ga čuti ne samo v bradavicah, ampak vsepovsod v prsih, najbolj pa okrog bradavičnih obročkov (kako lepi so lahko, posebej kadar so malce večji in otekli).

Ker sem ravno pri otekanju: veste, za koliko se povečajo prsi vzburjene ženske, če se jim na primeren način in primerno dolgo posvetimo? Povečajo se lahko za celo četrtino! Ja, ja, malo dalj časa in malo bolje jih bo treba cartati. Tistim, ki si tega želijo (to pa niso vse), ni dovolj, da jih samo malo pokupčkamo in pognetemo in s prsti poiščemo nekaj postaj na bradavičkah (privijanje in odvijanje) ter jih malo poližemo in posesamo, potem pa hitimo na jug ženskega telesa, tja, kjer bo glavna akcija.

PREBERI ŠE
Brane Kastelic: to napako v zvezi žal delajo MNOGI!

Sladkosti

Dojkam, posebej bradavicam, se je treba pošteno posvetiti. Draženje bradavic sproža sladke občutke v istem delu možganov, kot ga draženje klitorisa in nožnice. Znanstveniki mu rečejo genitalna senzorična skorja. Ni pomembno: to, kar je pomembno, je, da je tam točka, ki sproži vzburjenje v mednožju (moral bi reči genitalijah, pa mi ta beseda ni fajn, tista, ki mi je, pa ni primerna za kolumno). Ko gre za bradavice, pa je pomembno to, da tudi primerno draženje bradavic sproži to točko. Z drugimi besedami: ti ji dražiš bradavici, možgani pa mislijo, da ji dražiš klitoris in druge dele muce. Nekako tako. Fantastično, a ne?

PREBERI ŠE
Velik klitoris, velik orgazem?

Ritem je zakon

Če želimo svojo drago spraviti v orgazmični oblak samo z draženjem bradavic – lepa priložnost je na primer valentinovo, če ga praznujete –, velja stari slovenski pregovor: Počasi se daleč pride. Vzeti si moramo čas in biti nežni. Začeti je treba z nežno masažo – tudi z masažnim oljem – celih prsi, potem pa se vse bolj osredotočati na bradavički in obroča okrog njiju: s poljubljanjem, lizanjem, zelo nežnim grizljanjem, »trepljanjem« bradavic s konico prstov ali jezika (izberite tehniko, ki ji očitno najbolj prija).

Kot pri vzburjeni muci je tudi tu v igri kri. Bolj ko je ženska vzburjena zaradi draženja bradavic, več krvi je v njih. Več ko je v njih krvi, bolj so otekle in bolj temnijo.

Kot pri draženju klitorisa je tudi pri draženju bradavičk pomemben ritem, enakomerno ponavljanje istega dražljaja (tistega, ki ji najbolj ustreza), ne pa malo tega, malo onega, enkrat hitro, enkrat počasi, malo tu, malo tam ... Itak.

Ritem je zakon! Tudi in najbolj pri seksu.

PREBERI ŠE
Brane Kastelic: zato moški ne moremo brez žensk!

Kolumne piše Brane Kastelic.
Kolumne piše Brane Kastelic.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.