Erotična zgodba: 'Dvignil me je z močnimi rokami in me naslonil na steno.'

Silvija
16.03.2019, 9:42
Vedno sem rada potovala. Služba stevardese mi je zato pisana na kožo. Dovoljuje mi, da vedno znova spoznavam nove ljudi in raziskujem nove prostore. Zelo neobremenjeno pa mi omogoča tudi, da preizkusim ljubimce različnih narodnosti.

Dnevnik stevardese Silvije: Prva postojanka v Rimu

Spominjam se svoje prve poti. Iz Ljubljane smo leteli v Rim. Bila sem nemirna in hotela sem se dokazati. Bezljala sem po letalu in poskušala narediti dober vtis na potnike ter sodelavce. Šele ko smo pristali, sem si oddahnila. Odločila sem se, da se bom nagradila za prvi delovni dan. V hotelu sem iz kovčka potegnila izzivalno črno obleko z odprtim hrbtom. Slekla sem prepoteno uniformo stevardese. Oprhala sem se, si namazala trepalnice in poudarila ustnice z močno rdečo šminko. Bila sem zadovoljna z odsevom ženske v ogledalu, ko sem se pogledala vanj. Takrat sem bila stara 21 let, moje telo je bilo čvrsto in jaz na vrhuncu seksualne moči.

Nobeden od naju se ni slepil, da bo ta noč kaj več kot zgolj naključna potešitev strasti.
Nobeden od naju se ni slepil, da bo ta noč kaj več kot zgolj naključna potešitev strasti.FOTO: iStock

Bil je topel avgustovski večer, ko sem zapustila hotel. Ulice Rima so bile posejane z ljudmi, ki so posedali po restavracijah in lokalih. Izbrala sem majhno oštarijo in se usedla za mizo na terasi. Naročila sem slasten krožnik italijanskih testenin in rdeče vino. Subtilno sem pogledovala naokrog in kaj hitro opazila še bolj slastnega Italijana, ki je sedel nasproti mene v družbi prijateljev. Bil je visok, na čelo so mu poredno padali prameni črnih kodrov. Tudi on me je opazil. Obliznila sem si ustnico in z nje z jezikom odstranila paradižnikovo omako. Usta sem čutno polnila z dolgimi testeninami in jih sesala vase. Nesramežljivo me je opazoval. Kot da bi me izza sosednje mize spodbujal, naj nadaljujem izzivalno igro. Drzno sem prekrižala noge in pustila, da je razporek na obleki izpostavil mojo nogo. Očitno je to razumel kot povabilo, ker se mi je približal. »Bella, bellissima«, mi je rekel. V sočni italijanščini mi je na uho zašepetal, da živi v bližini in če bi želela večer nadaljevati v njegovem stanovanju. Privolila sem. Plačal je večerjo in me za roko vodil proti majhni italijanski uličici.

Nobeden od naju se ni slepil, da bo ta noč kaj več kot zgolj naključna potešitev strasti. Nisva potrebovala besed, ker so najina telesa govorila namesto naju. Sporazumevala sva se z gibi. Dvignil me je z močnimi rokami in me naslonil na steno. Z roko se je radovedno sprehajal po mojem telesu, najprej počasi in nato z vedno večjo željo. Poljubljal me je po vratu in z zobmi slekel naramnice črne obleke. Moje prsi so se razgalile kot sočni popki. Božal mi je bradavice in me odnesel v posteljo. Slekel me je z eno potezo in se s trdim, močnim, velikim udom drgnil obme. Takrat sem jaz prevzela pobudo. Zajahala sem ga in z jezikom obdelala njegova ušesa. Stokal je besede v italijanščini, ki so bile tako poredne, da me je ščegetalo v mednožju. Ko sem mu slekla majico, mi je preplavil vonj po rahlem znoju, tako moškem in pohotnem, da sem ga ugriznila v ramo. Z jezikom sem se nadalje spustila po kosmatih prsih proti njegovemu velikanu, ki je bil tako pripravljen, da je seval toploto skozi hlače. Odprla sem zadrgo in ga polizala po celi dolžini. Najprej sem obdelala glavico in ga nato celega spustila v usta, ko sem ga hkrati božala po jajcih. Okus po italijanskem korenjaku je prijal in ko sem ga skoraj pripravila k vrhuncu, me je zaustavil, obrnil in se poglobil v mojo notranjost. Previdno je grizljal moj ščegetavček in s prsti odkrival notranjost moje mokre muce. Bila sem tako razvneta, da sem ga popraskala po hrbtu in ga potegnila vase. Toplina in trdota njegovega penisa me je napolnila do zadnjega prostora. Zibala sva se v istem ritmu kot hrušč, ki je prihajal z italijanskih ulic. Vzel si me je skoraj živalsko in brez zadržkov. In jaz sem mu to pustila. Vzel si me je od zadaj, v naročju, od strani. Ko je opazil, da sem prišla do vrhunca, me je uščipnil za bradavico, za sekundo pustil, da užijem vibracije, ki so preplavljale moje telo in nato nadaljeval s suvanjem. Hotel je, da mi pride večkrat. In to mu je uspelo. Hotela sem mu vrniti uslugo, zato sem njegovega tiča znova vzela v usta in ga s skorajda znanstveno pozornostjo raziskovala v vsej njegovi veličini. Grabil me je za lase in delno narekoval moje gibe. Pustila sem mu, da mu pride v moja usta. Iz sebe je izpustil belo tekočino, ki se je slano naselila v mojih votlini. Jamral je od zadovoljstva. Dihal je hitro in olajšano. Čutila sem orgazmično elektriko, ki ga je naselila.

Ko sva se zvalila na belo posteljnino, ki je dišala po najinih telesih, me je privil k sebi in zaspala sva utrujena ter potešena. Nekaj ur kasneje, ko je Rim že trdno spal, sem se zbudila. Poljubila sem čednega italijanskega neznanca, ki je spal ob meni. Nisem hotela pokvariti noči z jutrom, zato sem se v tišini oblekla in izmuznila iz stanovanja. Dala sva si, kar sva potrebovala in kaj več ni bilo potrebno.

Z roko se je radovedno sprehajal po mojem telesu, najprej počasi in nato z vedno večjo željo.
Z roko se je radovedno sprehajal po mojem telesu, najprej počasi in nato z vedno večjo željo.FOTO: iStock