Za uspešen zakon potrebuješ ljubimca!

M. A.
16.06.2018, 7:31
2
Srečen zakon je trdo delo, pogosto slišimo. 32-letna Avstralka je našla zanimiv način, da svoj zakon ohrani srečen in miren.

Layla je v zakonu srečna, težava se pojavi le v spalnici.
Layla je v zakonu srečna, težava se pojavi le v spalnici.FOTO: iStock

32-letna Avstralka Layla je spregovorila za britanske medije in iskreno priznala, da se po desetih letih poroke redno dobiva z ljubimcem, ki izpolnjuje njene seksualne potrebe. Layla pa to počne zgolj zato, da reši svoj zakon z moškim, ki ga ljubi.

Ljubimec je Layli rešil zakon.
Ljubimec je Layli rešil zakon.FOTO: iStock

Kot pravi sama, je njen mož čudovit, prav tako njuni otroci. Med pehanjem za kariero in skrbjo za družino pa je mož izgubil željo po intimnosti, ki jo Layla še vedno čuti.

'Vse ostalo v najinem zakonu je odlično, le intimna nisva več. Ne glede na to, kako se trudim, mi ne uspe,' je povedala Layla in tako spolnega partnerja začela iskati na spletu. Po nekaj neuspešnih zmenkih je spoznala prav tako poročenega moškega, ki je bil v svojem zakonu sicer srečen, le njegova žena ni čutila potrebe po intimnosti.

'Hitro sva se ujela in zdaj se dobiva skoraj vsak teden, slišiva pa se vsak dan. Prav tako nama ni hudo, če mora en drugemu srečanje odpovedati v zadnjem hipu, saj sva oba v podobni situaciji in razumeva, kako je,' dodaja Layla.

'Zaradi ljubimca ne čutim, da bi mojemu zakonu kaj manjkalo. Ne jezim se več na moža, ker ne čuti potrebe po spolnosti, ampak preprosto uživam, ko sva skupaj z otroki. Najin zakon je kvalitetnejši in nikoli se nismo imeli bolje, jaz pa sem srečna,' celotno situacijo opiše Layla.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

akam
23.07.2018, 22:27:25
70
+7
to ni več zakon, to je sostanovalstvo
jesenvoyo
16.06.2018, 8:23:27
110
+11
Verjetno njen mož na podoben način rešuje zakon. Problem je ko nekaj postane rutina, pa sprememba prinese svežino in novo vzpodbudo aktivnosti. Seveda je pri tem potrebno razumevanje in obvladovanje čustev, da ne preraste v nekaj povsem drugega, da ne omenjam tudi pazljivost, ki pri tem ni odveč, kaj hitro se začne v prijateljskih krogih šušljati o tem in onem.