TBT: Ines Erbus – celotni pogovor

Matej Arh
20.09.2018, 7:55
Spoznali smo jo kot poskočno 'foksico', danes pa seksi Ines Erbus osvaja tako slovenski kot hrvaški trg.

Ines Erbus je svet glasbe spoznala že kot mlado dekle. Sprva je navduševala v dekliški skupini Foxy Teens, pozneje pa se je podala na samostojno pot, ob tem pa sprejela drzno odločitev, da poje v hrvaškem jeziku. A odločitev za to vseeno ni bila težka, nam je zaupala: "Pred petimi leti, ko sem začela samostojno kariero, sem opazila, da se v Sloveniji močno posluša jugo glasba, tudi v diskotekah so vrteli samo to. Glede na to, da sem tudi sama odraščala s takšno glasbo, sem si rekla, zakaj ne bi poskusila tudi sama, saj se mi s tem odpira tudi večji trg."

Ines Erbus se je v šovu Znan obraz ima svoj glas med drugim preobrazila v Cher, Shakiro in Maraayo.
Ines Erbus se je v šovu Znan obraz ima svoj glas med drugim preobrazila v Cher, Shakiro in Maraayo.FOTO: Miro Majcen

To in še več nam je zaupala Ines, ki je tokrat sedla na rdeči stol v našem studiu #TBT. Spominjala se je svojih nastopov v tretji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, nam zaupala, katera preobrazba ji je bila najljubša, kako se je počutila v vlogi Maraayein kaj ji je po oddaji svetovala Jelena Rozga. Preverite v videu.

Spletna rubrika #tbt (Throwback Thursday) je nastala, da se spomnimo preteklih šovov in najbolj simpatičnih, glasnih, razvpitih in nenavadnih udeležencev. Presenetimo jih z videi iz tistega obdobja, poleg tega pa preverimo, kaj se je dogajalo v zakulisju in kako se vsega spominjajo zdaj.