TBT: Maja Keuc – celotni pogovor

Matej Arh
30.08.2018, 7:47
2
Osem let mineva, odkar je takrat 18-letna Maja Keuc stopila na avdicijski oder 1. sezone šova Slovenija ima talent. Tokrat je v studiu TBT ugotovila, da so se njene takratne želje uresničile. Oziroma jih je uresničila sama – z odločnostjo in trdim delom.

Majo Keuc je Slovenija spoznala, ko se ji je kot 18-letni Štajerki zmaga v 1. sezoni šova Slovenija ima talent za las izmuznila. Lina Kuduzović je bila tista, ki je takrat slavila, a Maja ni bila razočarana. Prepoznavnost je dobro izkoristila, po šovu je že naslednje leto nastopila na Evroviziji, kjer je Slovenijo odlično zastopala, nato pa se po nadaljnjo izobrazbo preselila v Rotterdam, te dni pa glasbo ustvarja v Stockholmu, kjer živi z zaročencem. 

PREBERI ŠE
TBT: Lina Kuduzović - celotni pogovor

Maja se je nasmejala tudi svojemu padcu na finalnem nastopu.
Maja se je nasmejala tudi svojemu padcu na finalnem nastopu.FOTO: Aljoša Kravanja

V studiu TBT se je tokrat spominjala svojih začetkov in ponosno ugotovila, da je svoje cilje vseeno dosegla, med drugim pa nam je zaupala, kaj morajo večer pred prvo avdicijo narediti vsi, ki so se prijavili na novo, že sedmo sezono šova Slovenija ima talent. Seveda smo se skupaj spomnili tudi njenega slavnega padca na finalnem nastopu ...

PREBERI ŠE
To so žiranti šova Slovenija ima talent!

Časovni stroj se je ustavil v letu 2010.
Časovni stroj se je ustavil v letu 2010.FOTO: Aljoša Kravanja