TBT: Nina Slapšak – celotni pogovor

Matej Arh
27.09.2018, 8:24
0
Vztrajnost, odločnost, znanje. Kot kaže, je to recept za uspešno poslovno pot, vsaj tako se zdi pri Nini Slapšak, ki se je v lanski sezoni oddaje 'Štartaj, Slovenija!' javnosti predstavila z naravnim pralnim praškom Odori.

Leto dni po prvi predstavitvi na POP TV sta Nina Slapšak oz. njenOdoriše vedno prisotna v trgovinah Interspar in Spar po Sloveniji, Nina pa ne počiva na lovorikah, saj že pripravlja nove izdelke. V dneh, ko so nove prodajne police že zavzeli podjetniki tretje sezone oddaje 'Štartaj, Slovenija!', je Nina sedla na rdeči stol v studiu #TBT in se spominjala svojih začetkov, tako v profesionalnem športu kot podjetništvu. 

V nedeljo, 7. oktobra, ob 18.10 na POP TV ne zamudite začetka 3. sezone oddaje Štartaj, Slovenija!

Čeprav težko odgovori na vprašanje, kateri svet je bolj tekmovalen, pa brez težav govori o svojih vzponih in padcih, načrtih in zgodbi, ki jo je pripeljala do tega trenutka. In kaj svetuje mladim podjetnikom? Poglejte si pogovor.

Garala v proizvodnji, danes pa imata pet zaposlenih

Nina Slapšak že razvija nove izdelke, njen Odori pa ostaja na prodajnih policah Šparov in Intersparov.
Nina Slapšak že razvija nove izdelke, njen Odori pa ostaja na prodajnih policah Šparov in Intersparov.FOTO: Miro Majcen

V rubriki #tbt (Throwback Thursday) se vsak četrtek spominjamo preteklih šovov in najbolj simpatičnih, glasnih, razvpitih in nenavadnih udeležencev, pa tudi uspešnih. Nina Slapšak pa je s svojo zgodbo zagotovo navdih številnim, ki se na pot podjetništva šele podajajo. S posnetki iz oddaje smo jo spomnili na njene začetke, ona pa nam je zaupala, kaj je potrebno za uspeh v svetu podjetništva: nikoli ne smeš odnehati.