Rasema v solzah: Oba sta ves čas lagala

Matej Arh
01.08.2019, 7:41
7
Lansko poletje smo na portalu Zadovoljna.si prvič pripravili serijo pogovorov TBT (Throwback Thursday), v kateri smo gostili vrsto zanimivih gostov, ki smo jih v preteklosti spoznali v šovih in oddajah, ki so se skozi leta predvajali na POP TV. Tudi letos smo v studiu ponovno prižgali luči, njegovo podobo osvežili, v goste pa povabili obraze, ki so med vami zbudili največ zanimanja. Se še spomnite, da se je Ema Begulić za ljubezen borila že v 1. sezoni šova Ljubezen po domače?

Letošnja pomlad je minila v znamenju 3. sezone šova Ljubezen po domače, ki je med drugim postregla celo s prvim ’LPD dojenčkom’, za pestro dogajanje pa je poskrbela tudi Ema Begulić, ki se je za srce Milana Tržana ljubosumno borila z drugimi kandidatkami. Ema se nam je zdela izvrstna gostja za otvoritev 2. sezone pogovorov #TBT, z njo pa nismo klepetali le o Milanu, temveč tudi o njenem gostovanju v 1. sezoni, kjer jo je Tomaž Kržič celo povabil na romantični izlet.

Ema je v studiu #TBT iskreno spregovorila tako o preteklih razočaranjih v ljubezni kot tudi o načrtih za prihodnost.
Ema je v studiu #TBT iskreno spregovorila tako o preteklih razočaranjih v ljubezni kot tudi o načrtih za prihodnost.FOTO: Aljoša Kravanja

Milan je preveč potreben, Tomaž pa kot 'ženskica'

Kot se za #TBT pogovore spodobi, ni teme, o kateri ne bi govorili, zato je Ema iskreno spregovorila o tem, kaj je šlo narobe z Tomažem, kaj si mislu o Milanu in ali mu je res 'stal kot raketa'. Kot je že v oddaji namignila voditeljici Tanji Postružnik Koren, je bila v življenju večkrat razočarana; prvi mož jo je po dolgih letih zakona celo zapustil in se poročil z njeno najboljšo prijateljico. Kaj se je dogajalo za njenim hrbtom in kako se je s tem soočila, je prav tako zaupala v našem studiu, ki smo mu letos osvežili podobo.

Ema tudi v 4. sezono šova Ljubezen po domače?

Letošnjo sezono pogovorov torej odpira Ema Begulić, večkratna udeleženka šova Ljubezen po domače. Med drugim smo jo vprašali tudi, če jo je navdušil kakšen izmed kandidatov 4. sezone šova in ali razmišlja o ponovni prijavi. Kaj je povedala, si lahko ogledate v celotnem pogovoru, ki vas čaka TUKAJ.

PREBERI ŠE
TBT: Ema Begulić – celotni pogovor

Ema še ni rekla zadnje: jo bomo spremljali tudi v 4. sezoni šova Ljubezen po domače?
Ema še ni rekla zadnje: jo bomo spremljali tudi v 4. sezoni šova Ljubezen po domače?FOTO: Aljoša Kravanja

Ponovno se vračamo v preteklost

EMIN NAJBOLJ ISKREN INTERVJU DO ZDAJ SI V CELOTI POGLEJTE TUKAJ!

Presenetili smo jo z videi iz tistega časa, poleg tega pa preverili, kaj se je na Tomaževi in Milanovi domačiji res dogajalo in kakšni so njeni načrti za prihodnost. Zajadraj nazaj v preteklost s #tbt!

Čeprav so tudi lanski pogovori že del preteklosti, si jih lahko še vedno vse ogledate TUKAJ. Med drugim smo klepetali z Ano Praznik, danes priljubljeno voditeljico oddaje Delovna akcija, s katero smo se spominjali, kako je pred sedemnajstimi leti postala članica priljubljene glasbene skupine Bepop, z najstnico Lino Kuduzović smo obujali spomine na njeno zmago v šovu Slovenija ima talent, ko je imela komaj 7 let, z Majo Keuc smo govorili o selitvi v tujino, zmagovalka zadnje sezone šovaBig Brother, Mirela Lapanović, pa je brez zadržkov spregovorila o svojih otrokih, s katerimi dlje časa ni bila v stiku.

PREBERI ŠE
TBT: Suzana Jakšič – celotni pogovor

PREBERI ŠE
16 let nazaj se je Ani Praznik spremenilo življenje

PREBERI ŠE
Pred 8 leti navdušila Slovenijo, takšna pa je danes!

PREBERI ŠE
2 leti po zmagi v šovu razkrila resnico ...

Čeprav v 2. sezoni pogovorov #TBT v ospredje postavljamo šove, ki še niso rekli zadnje, saj se slej kot prej na POP TV vračajo, se bomo vseeno ozirali v preteklost, saj bomo gostili pretekle tekmovalce, ki bodo povedali, kako se zdaj spominjajo tistega obdobja in kako jih je ta izkušnja spremenila ter kaj počnejo zdaj.

PREBERI ŠE
Ljubezen na vasi: Spoznajte kmete, ki bodo to poletje iskali ljubezen svojega življenja!

Nikar ne pozabite na to, da na vaša pisma čaka tudi 10 novih kraljev in kraljic podeželskih ljubezenskih zgodb. Spoznate jih lahko TUKAJ, prijavite pa se prek  prijavnice TUKAJ in v njej kandidatom tudi napišite svoje pismo.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke