Njuna ljubezen je ganila Slovenijo, dve leti kasneje jo je konec

Su.S.
19.10.2018, 9:21
1
Če ste bili zaradi vročih prizorov iz videospota Luna prepričani, da se med Niko Zorjan in Jonatanom Hallerjem Pereira odvija ljubezenska kemija, ste živeli v zmoti. Jonatanova srčna izbranka je bila nadvse simpatična Ana, ki ste jo lahko spoznali v oddaji Dan najlepših sanj, žal pa je v njuni ljubezenski zgodbi prišlo do zapleta.

Jonatan Haller Pereira
Jonatan Haller PereiraFOTO: osebni arhiv

Mladi Jonatan Haller Pereira je v zadnji avdicijski oddaji šova Slovenija ima talentzagotovo pritegnil pozornost, predvsem ženskega dela občinstva. Če ne zaradi kitare in suverenega nastopa, pa s svojim eksotičnim videzom. A to zanj ni bil televizijski debut. Naj vam malo obudimo spomin, Jonatana ste lahko videli že v eni od oddaj Dan najlepših sanj druge sezone leta 2016.

S svojim prihodom v studio je nadvse osrečil svojo prijateljico Ano. Takrat 19-letna Ana se je rodila v Belgiji in je četrt Slovenka, četrt Švedinja, četrt Rusinja in četrt Francozinja. Ko je bila stara 8 let, so ji odkrili tumor na možganih. Po operaciji in dveh letih kemoterapije je bolezen uspela premagati, pri tem pa ji je pomagala njena pozitivna naravnanost.

Jonatan je bil njen sošolec v osnovni šoli in zelo dober prijatelj. Ana je povedala, da sta bila kot sestra in brat, da ji je stal ob strani, ko je zbolela, in da je v njem našla svojo dušo dvojčico. A Jonatan se je zaradi očetove nove službe moral vrniti v Brazilijo, zaradi česar jima je bilo zelo težko. Kljub veliki razdalji, ki ju je ločevala, pa sta ohranila stike, slišala sta se skoraj vsak dan. Ekipa oddaje Dan najlepših sanj je uslišala njuno željo, da bi se spet videla, snidenje v studiu pa je bilo nabito s čustvi.

Jonatan je po snemanju dlje časa ostal v Sloveniji, da sta z Ano nadoknadila zamujeno. In uresničilo se je tisto, kar sta globoko v sebi morda čutila že dolgo časa, prijateljska čustva so prerasla v ljubezenska in postala sta par.

Čustveno snidenje Jonatana in Ane v oddaji Dan najlepših sanj leta 2016
Čustveno snidenje Jonatana in Ane v oddaji Dan najlepših sanj leta 2016FOTO: Miro Majcen

A življenje ubira nepričakovana pota in včasih se v tako lepi ljubezenski zgodbi, kot je bila njuna, pišejo tudi bolj žalostna poglavja. Jonatan nas je presenetil z novico, da sta se pred kratkim razšla, da pa sta ostala dobra prijatelja in se dobro razumeta.

Razlog za njun razhod pa niso bili vroči prizori, ki jih je posnel skupaj z lepo Niko Zorjan za videospot Luna. Jonatan pojasnjuje: "Gre bolj za samostojni razvoj vsakega posameznika. Tako sva se dogovorila in morda naju življenje vodi narazen. Ona je tudi igralka in gre mogoče študirat v tujino, jaz pa nadaljujem svojo pot v glasbi. Oba sva zelo razumevajoča in iskrena drug do drugega. Če nekaj ne štima, poskušava narediti vse, da to popraviva. Tokrat ni delovalo in je, kar je. Zaenkrat je tako. Sva v redu, oba sva v redu. Je malo hudo, ampak ni šlo za spor."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Jonatanovo srce sedaj bije za glasbo in aktivnosti, ki ga resnično veselijo. Jonatan: "Dajem vso svojo energijo v glasbo. Veliko se ukvarjam s telovadbo, s svojim telesom, s treniranjem akrobacij, plesa, gibljivosti. Pomembno mi je zdravje, fizično in psihološko. Res bi rad navdušil ljudi s tem, kar jaz sem. V vsakem pogledu želim biti čim boljši, iskren sem do sebe in svojih slabosti, da se lahko razvijam." Seveda nas je zanimalo, katere slabosti ima v mislih. Jonatan: "Preveč sem fokusiran na svoje delo in se zaradi tega malo manj posvetim ljudem okoli sebe."

Morda pa je to tisti pravi razlog za njegov samski stan. A stavek, da je zaenkrat tako, vliva upanje vsem romantičnim dušam, da se bodo njune poti znova prekrižale, do takrat pa se bodo potiho ali naglas veselile njegove oboževalke, katerih število se bo zaradi nastopa v najbolj gledanem tekmovanju talentov pri nas zagotovo drastično povečalo.

Jonatan in njegova zvesta spremljevalka kitara
Jonatan in njegova zvesta spremljevalka kitaraFOTO: osebni arhiv

Kakšno konkurenco bi imel Jonatan v šovuSlovenija ima talent, si oglejte to nedeljo ob 20. uri na POP TV.

Zamujene oddaje Slovenija ima talent si lahko ogledate na VOYO.
Zamujene oddaje Slovenija ima talent si lahko ogledate na VOYO.

Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanjFOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

KaPi
20.10.2018, 12:44:57
19 5
+14
b r u h