Luka Dončić: fotografija pove več kot tisoč besed

J.V.
14.08.2018, 12:31
1
Čeprav sta imela v preteklosti nekaj težav, sta jih uspešno rešila in danes sta Anamaria Goltes in Luka Dončić zaljubljena do ušes. To dokazujejo tudi fotografije, ki jih je manekenka delila na družbenem omrežju Instagram!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Luka in Anamaria
Luka in AnamariaFOTO: Instagram

"Ljudje imajo najboljšega prijatelja, fanta, pravo ljubezen. Jaz imam to srečo, da sem vse to našla v eni osebi," je pod zaljubljene fotografije zapisala simpatična Anamaria Goltes, ki že nekaj časa greje srce košarkaša Luke Dončića

Parček se je pred nekaj tedni udeležil poroke Jake Blažiča in njegove dolgoletne izbranke Veronike, na kateri je Anamaria blestela v prekrasni rožnati obleki. No, sedaj pa je delila še nekaj nevidenih foto utrinkov, na katerih skupaj plešeta in žarita od ljubezeni.

Anamaria in Luka sta par od leta 2016, poznata pa se že veliko dlje. Fotografija, ki jo je Luka pred časom delil na Intagramu, je namreč razkrila, da sta prijatelja že vrsto let, saj je bila posneta leta 2011.

PREBERI ŠE
Našli smo obleko, kot jo nosi Anamaria Goltes!

PREBERI ŠE
Luka Dončić: njegova mama iskreno spregovorila

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

murate
14.08.2018, 17:48:42
4 1
+3
MEN STA SIMPATIČNA