Angelina Jolie popustila Bradu

M. A.
07.12.2018, 12:59
0
Čeprav sta veljala za enega najlepših parov, Angelina in Brad zdaj bijeta grdo bitko za otroke. Njuna ločitev poteka pred očmi svetovne javnosti, prav tako pa boj za otroke. Končno pa je trmoglava Angelina malo popustila.

Vse od leta 2016, ko sta Angelina Jolie in Brad Pitt sporočila, da se razhajata, se je med njima vse spremenilo. Par, ki je imel celo skupno ime ’Brangelina’, je začel umazano perilo iz zakona prati v javnosti, še vedno pa se redno srečujeta na sodišču. Kljub napetosti med njima pa sta se očitno odločila, da bosta zavoljo šestih otrok za praznike pozabila na nesoglasja.

PREBERI ŠE
Shiloh Jolie-Pitt vedno bolj podobna fantu

Angelina in Brad sta zaradi otrok bila grdo bitko.
Angelina in Brad sta zaradi otrok bila grdo bitko.FOTO: Profimedia

Angelina se je sprva sicer borila za fizično skrbništvo nad vsemi šestimi otroki, sodnik pa je pred kratkim odločil, da bo imel tudi Brad povečan dostop do otrok, kar pomeni, da jih lahko vidi vsak drugi dan. Med tednom tako vsak drugi dan skupaj preživijo do 4 ure, na en dan, ko niso v šoli, pa dvanajst. Ob prihajajočih praznikih pa sta se Angelina in Brad odločila, da oba ostaneta v Los Angelesu in tako enakovredno preživita čas z njimi tudi med božičem. Vir blizu zvezdnikov je ameriškim medijem povedal, da se je Bradov odnos z najstarejšima sinovoma, 17-letnim Maddoxom in 14-letnimPaxom, od ločitve le še izboljšal, ob tem pa dodal:’Stvari še vedno niso popolne, a vsi se med seboj razumejo.’

PREBERI ŠE
Kakšno je v resnici življenje otrok Jolie-Pitt?

Bradov odnos z najstarejšima sinovoma naj bi se po ločitvi močno izboljšal.
Bradov odnos z najstarejšima sinovoma naj bi se po ločitvi močno izboljšal.FOTO: Profimedia

Kako bo postopala Angelina po koncu praznikov, se seveda še ne ve, številni pa verjamejo, da je bitka za otroke končana in ko se naslednjič srečata na sodišču, bosta začela biti bitko za finance.

Veljala sta za enega najlepših parov, zdaj se srečujeta le še na sodiščih.
Veljala sta za enega najlepših parov, zdaj se srečujeta le še na sodiščih.FOTO: AP

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.