Bosta Jožko in Vesna kmalu zibala?

M. A.
17.06.2018, 7:56
1
Kmečke ljubezni v Ljubezni po domače so rojene. Mišija greje ljubezen, Renato razmišlja o poroki, Vesna pa o naslednjem koraku.

'Kjer boš ti z mano, bo vse v redu,' je Simona rekla Jožetu.
'Kjer boš ti z mano, bo vse v redu,' je Simona rekla Jožetu.FOTO: POP TV

Ljubezen po domače je v polnem razcvetu! Mihael Kasaš - Miši svoji Danici pravi, da ga že greje ljubezen, plameni v očeh pa švigajo tudi na Bledu, kjer Jože Mastnak svoji izbranki Simoni čedalje bolj leze pod kožo. 'Par sva, a ne,' ga je vprašala Simona in dodala, da je na Facebooku že spremenila svoj status. 'Lahko rečem, da sem srečna. Kot da sem v pravljici, zaenkrat menim, da sem našla pravega,' je zasanjano dodala.

Med in mleko sta se cedila tudi v Carigradu. "Zdaj, ko sva tu, je vse tako lepo. Misliš, da bo vedno tako?" je Tamaravprašala Renata Lužarja, on pa ji je odvrnil, da je ob njej vedno lepo. 

Vesna Šošterič in njen izbranec Jožko pa se tokrat nista grela v 'fačuziju', temveč z delom v gozdu. Romantika je namreč doživela vrhunec, ko je Vesno Jožko presenetil s tekmovanjem v žaganju. 'Prvi korak je naredil, pričakujem še, da bo naredil drugega. In drugi korak je dojenček. Da bo ueeeee!'je naravnost priznala Vesna, ki je željo po dojenčku v preteklosti že izpostavila.

VIDEO: Doroteja (LPD) obračunala z Renatom!

Veliko bolj hladno pa je pri Milanu Medvedu in njegovi izbranki Anni Simić. Njene konkurentke so že med Milanovim izbiranjem namigovale, da je Anni pomembnejša zmaga kot pa Milan. Kljub naklonjenosti do Sonje je Milan presenetil in na koncu izbral Anno. Na skupnem izletu pa ni šlo vse po načrtu ... 

Anna je dala Milanu jasno vedeti, da zaradi težav s hrbtenico na konja ne gre. Želela pa ni niti v njegovo posteljo.
Anna je dala Milanu jasno vedeti, da zaradi težav s hrbtenico na konja ne gre. Želela pa ni niti v njegovo posteljo.FOTO: POP TV

Uspelo ni že prvo presenečenje, ko je Milan Anni zaupal, da ji je kupil konja, a njenega odziva najbrž ni pričakoval.'Jaz sem mu dala jasno vedeti, da se ne bo zgodilo, da bi se preselila k njemu in meni je to 'brez zveze'.Verjamem, da se je vame zaljubil, jaz pa se nisem,' je naravnost povedala in dodala, da zaradi konja ne misli pristati na invalidskem vozičku. Prav tako na izletu z Milanom ni želela, da bi spala v isti postelji.

Annine tekmice so opozorjale, da ji gre samo za 'zmago'.
Annine tekmice so opozorjale, da ji gre samo za 'zmago'.FOTO: POP TV

Milan je potegnil še zadnjega asa iz rokava in Anni obljubil, da ji za večerjo ujame ribo, a je na koncu prišel zgolj do sklepa, da bi moralo biti tudi Annino astrološko znamenje ribi, saj je izmuzljiva kot riba.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

majazmaja2
20.06.2018, 14:01:17
01
-1
Na nekih ostalih portalih sem ujela, da je Vesna Jožka pošteno nabutala in jo je zapustil Potem je pa poklicala rezervo Miha, ki jo je zapustil, saj je bolestno ljubosumen ... Cela drama, 24(k)ur!