Razkrili, kaj v resnici čutita drug do drugega

J.V.
14.06.2019, 14:34
2
Da je med Bradleyjem Cooperjem in Lady Gaga močna kemija, ki ni bila prisotna le v filmu Zvezda je rojena, ampak jo je bilo nemogoče spregledati tudi med njunimi intervjuji in med njunim nastopom na podelitvi oskarjev, že dolgo časa ni skrivnost. Pravzaprav je prav ta kemija razlog za govorice, da se med zvezdnikoma plete več kot le prijateljstvo. A očitno se nihče ni zavedal, kako močna je dejansko vez med njima ...

Ameriški tabloid People je pred časom poročal, da je imel film Zvezda je rojena velik vpliv na zvezo Bradleyja Cooperja in Irine Shayk. Njej namreč ni bilo všeč, da je bila kar naenkrat vanju usmerjena pozornost vseh svetovnih medijev in da sta se znašla pod žarometi. Irini je bilo namreč bolj pri srcu 'umirjeno življenje'.

PREBERI ŠE
Lady Gaga izgubila živce zaradi Cooperja

"Govorice, da imata Bradley in Lada Gaga afero pa niso ravno pomagale, zlasti zaradi njunih stalnih potovanj med promocijo filma," je povedal vir in dodal:"Bradley ima globoko in zelo močno vez z Gago in ne glede na to, ali ta postane resnična ljubezenska zgodba, ki jo bodo vsi videli, je prezgodaj reči. In v tem občutljivem času je težko ugibati."

Pevka je v preteklosti vedno zanikala govorice o romanci, a glede na poročanja številnih virov za People, je še veliko česar ne vemo. 

PREBERI ŠE
Bivši zaročenec Lady Gaga všečkal razgaljeno fotografijo Irine Shayk

Bradley Cooper
Bradley CooperFOTO: AP

 

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

marizella
17.06.2019, 8:11:30
Rada ima umirjeno življenje,najprej Ronaldo potem pa Bradley Cooper,pa koga vi vlečete za nos
hisne
16.06.2019, 12:12:03
52
+3
sta se pač poparčkala saj nista edina