Celine Dion iskreno o svoji koščeni postavi

M. A.
03.04.2019, 9:48
1
Kanadska pevka Celine Dion je v zadnjih nekaj letih preživela marsikaj; njen mož Rene, ki je bil njena prva in edina ljubezen, je umrl za rakom, za to zahrbtno boleznijo pa je skoraj istočasno izgubila še brata. Po več letih Celine zdaj končuje s serijo koncertov v Las Vegasu, pripravljala pa naj bi tudi nov album in turnejo. Številne pa skrbi njen izgled, saj je pevka že več mesecev vidno shujšana.

Celine Dion, ki je pred dnevi praznovala svoj 51. rojstni dan, je v zadnjih tednih s svojo prisotnostjo na družbenih dogodkih pogosto razburila prisotne, ki so se spraševali, kaj je s pevko narobe. Pevka, ki ji je pesem My Heart Will Go On v filmu Titanik prinesla večno slavo, je sicer od nekdaj vitke postave, zdaj pa je vidno shujšana le še bleda senca same sebe. Čeprav so številni ugibali, če ni morebiti zbolela, je zdaj Celine utišala govorice in pokazala, da je resnica povsem drugačna.

PREBERI ŠE
Celine Dion šokirala z videzom

Celine je pred dnevi praznovala svoj 51. rojstni dan.
Celine je pred dnevi praznovala svoj 51. rojstni dan.FOTO: Profimedia

Celine si je v zadnjih mesecih končno izpolnila dolgoletno željo in začela trenirati balet. ’Ples je bil vse moje življenje v mojem DNA,’ je povedala v enem izmed intervjujev za ameriške medije in dodala, da si je s tečajem baleta izpolnila sanje, ob tem pa dodala, da so treningi, ki jih opravlja štirikrat tedensko, neverjetno zahtevni in težki. Celine sicer v Las Vegasu čaka še zadnjih 16 koncertov osemletne turneje, ki jo bo sklenila 8. junija, nato pa naj bi se ponovno podala na pot okoli sveta, na kateri naj bi predstavila tudi nove pesmi. Zadnji album v angleškem jeziku, Loved Me Back to Life, je sicer izdala pred šestimi leti, francoskega, Encore un soir, pa pred tremi leti.

Celine je v minulih mesecih pogosto šokirala s svojim videzom.
Celine je v minulih mesecih pogosto šokirala s svojim videzom.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

kekče
03.04.2019, 17:05:04
111
+10
Odlična pevka sam ta njena nova podoba mi je čist zgrešena...