Čuki: kdo je lepotica, ki jo objema Jernej Tozon?

zadovoljna.si
10.10.2018, 15:30
0
Glavni vlogi v novem videospotu skupine Čuki sta pripadli simpatičnemu Jerneju Tozonu in nekdanji miss Slovenije Tini Petelin in čeprav gre le za igro, moramo priznati, da bi bila Jernej in Tina čudovit par!

Čuki in Kvatropirci
Čuki in Kvatropirci

Skupina Čuki velja za eno izmed najbolj priljubljenih pri nas in prepričani smo, da je novica, da so fantje danes izdali novo pesem, za katero so posneli tudi videospot, marsikomu polepšala dan. Ta je izšla točno en mesec in en dan pred jubilejnim koncertom z naslovom "Čuki legende", ki bo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma 11. 11., in mnogi so prepričani, da bo postala prav uspešnica.

Pesem nosi naslov "Če se od spominov da živet'" je napisal avtor številnih že skoraj ponarodelih uspešnic Jože Potrebuješ, ki je tudi dal pobudo za prav poseben duet."Ko smo septembra v Bohinju na prireditvi ob 240. letnici prvega vspona na Triglav prvič skupaj zapeliČuki in Kvatropirci legendarno pesem Tri planike, me je prešinilo, da bi nekaj ušpičili skupaj. Takoj smo je ujeli glasovno, postali pa smo tudi dobri prijatelji," je zaupal Jože.

Glavni vlogi v videospotu, ki ga je sicer režiral Jani Pavec, sta odigrala Jernej Tozon, ki je v šovu Zvezde plešejo dokazal, da ima tudi velik talent za ples in nekdanja miss Slovenije Tina Petelin. Čuki do sedaj niso naredili prav veliko duetov z drugimi glasbeniki, tiste ki so jih, so vsi postali velike uspešnice. Spomnimo se mega uspešnice "Komar" skupaj s Piko Božič, pa prav tako legendarno pesem "Daj mi poljub" skupaj z Modrijani in "Z nogo ob tla" zBarbaroiz skupine Donačka.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

O tem, kdo vse bo s Čuki od naštetih izvajalcev nastopil tudi na koncertu ob 30 letnici na Martinovo nedeljo v Cankarjevem domu, pa so Čuki kar se da skrivnostni. Menda pa bo v določenem trenutku na odru toliko Čukov, kot jih ni še nikoli. Za koncert, ki bi se zlahka imenoval tudi "Pesmi vaše in naše mladosti" sicer obstaja ogromno zanimanje, saj ta skupina v vseh treh desetletjih in skoraj 4.000 nastopih takšnega samostojnega koncerta še ni imela, kar se sliši za skupino takega renomeja skoraj neverjetno.

Tina in Jernej bi bila zelo lep par.
Tina in Jernej bi bila zelo lep par.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.