Demi Lovato prvič v javnosti po odvajanju od mamil

M. A.
08.11.2018, 8:01
0
Pevka Demi Lovato, ki je pred dobrimi tremi meseci zaradi prevelikega odmerka mamil skorajda izgubila življenje, je zadnje tri mesece preživela v kliniki. Pevka, ki je v preteklosti že posegala po nedovoljenih substancah, je zaradi odvajanja od substanc odpovedala tudi svojo turnejo.

Ameriška pevka Demi Lovato je letošnjo pomlad praznovala šest let, odkar se je nazadnje vdala drogam in alkoholu, nato pa spregovorila o tem, da jo 'demoni iz preteklosti' ponovno lovijo. Tragediji je za las ubežala 24. julija letos, ko so jo doma našli neodzivno zaradi prevelikega odmerka mamil. 

Demi se je v javnosti pojavila po več kot treh mesecih odsotnosti.
Demi se je v javnosti pojavila po več kot treh mesecih odsotnosti.FOTO: Profimedia

Demi, ki bi morala prav v teh dneh v sklopu svetovne turneje Tell Me You Love Me (Povej mi, da me ljubiš) potovati po državah Južne Amerike, je pred nekaj dnevi končala trimesečno odvajanje, paparaci pa so jo ujeli na poti na večerjo s prijateljem Henryjem Levyjem, nato pa se je podala na volišče in tako po več kot treh mesecih na svojem Instagramu z več kot 70 milijoni sledilcev delila novo fotografijo.

Demi je svoje oboževalce opomnila, kako pomembno je opraviti državljansko dolžnost.
Demi je svoje oboževalce opomnila, kako pomembno je opraviti državljansko dolžnost.FOTO: Profimedia

'Tako sem hvaležna, da sem se domov vrnila še v času, da lahko volim! En glas lahko naredi veliko razliko, zato se potrudite, da bo vaš glas slišan,' je zapisala pod fotografijo. Demi zaenkrat sicer še ni izdala načrtov za prihodnost, kot je dejala pred odhodom na kliniko za odvajanje, pa ji je najpomembneje, da se posveti le svojemu okrevanju, saj je pot do popolnega okrevanja dolga in težka.

Demi še ni izdala svojih načrtov za prihodnost.
Demi še ni izdala svojih načrtov za prihodnost.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.