Fant Špele Grošelj pokazal zavidanja vredno postavo!

M. A.
16.01.2019, 13:39
3
Špela Grošelj se s partnerjem Gregorjem Kirschem te dni na Tajskem predaja vročim sončnim žarkom, čas pa namenjata tudi raziskovanju okolice, za kar sta najela motor. Ob tem je Gregor Špelo presenetil s simpatičnim presenečenjem.

Špela Grošelj inGregor Kirsch tudi med oddihom na Tajskem na Instagramu pridno objavljata zabavne prigode. Po plesanju na pesem Brizgalna brizga v enem od tajskih barov in hranjenju opic, ki so Špelo celo napadle, sta se odločila, da malce bolj raziščeta okolico, za kar sta najela motor. Obvezna oprema na motorju pa je seveda čelada. Odgovornost za varnost je prevzel Gregor, ki je kot bivši vojak na vojaških misijah celo reševal življenja, tokrat pa jo je presenetil s simpatično otroško čelado, na kateri je naslikan delfin, ki se igra z žogo.

PREBERI ŠE
Tako na Tajskem uživata Špela Grošelj in njen fant

Špela je želela pokazati smisel za humor svojega fanta Gregorja, a je pokazala tudi njegovo seksi postavo.
Špela je želela pokazati smisel za humor svojega fanta Gregorja, a je pokazala tudi njegovo seksi postavo.FOTO: Instagram

Špela se je njegovi potegavščini sicer nasmejala, a poudarila, da ima za takšno čelado preveliko glavo in da je očitno otroška, na kar ji je Gregor odgovoril:’Pa saj moram zate skrbeti kot za otroka!’Ob tem Gregor ni pokazal samo zavidanja vredne postave, za katero pridno skrbi v fitnesu, temveč tudi smisel za humor. Očitno je Špela Grošelj prava srečnica!

PREBERI ŠE
To so najboljše destinacije za samske ženske!

Gregor za Špelo očitno dobro skrbi, ob tem pa jo tudi nasmeji.
Gregor za Špelo očitno dobro skrbi, ob tem pa jo tudi nasmeji.FOTO: Instagram

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Rade 74
17.01.2019, 11:46:13
32
+1
Grd kot pes, ampak postavo ima pa res vrhunsko ne preveč, ne premalo.
TheOneYouLoveToHate
17.01.2019, 10:28:22
144
+10
To je to...To je ta prikaz kolosalne neumnosti, V medije pride tip, ki mal boljš zgleda, ker je svoji kupil čelado. Enega povprečnega fanta, ki pa stoji ob dekletu, ki se bodi z rakom ali pa moškega, ki svojo drago ljubi, navkljub invalidnosti ipd. Tega pa ne bomo objavljali, ker slike niso "instagram" stil. Šalabajzerji,
KaPi
17.01.2019, 9:25:39
111
+10