Ganjeni Franko Bajc: ’Nekaj časa bo trajalo, da dojamem!’

M. A.
28.02.2019, 7:42
0
Čeprav ga danes večina Slovenije pozna kot velikega zmagovalca lanske Kmetije, smo ga v bistvu spoznali že pred tremi leti, ko se je za zmago v šovu Survivor Slovenija boril tudi na Filipinih. Zdaj je Franko že pred novim, povsem drugačnim izzivom, ki pa se ga močno veseli.

23-letni Franko Bajc, ki ste ga prav bralke portala Zadovoljna.si pred novim letom izbrale tudi za najbolj seksi znanega Slovenca minulega leta, je v življenju poizkusil že marsikaj. Njegovi strasti sta zagotovo fitnes in vse, kar mu dvigne adrenalin, zagotovo pa mu niso tuje niti kamere. Po dveh šovih se namreč Franko podaja še v tretjega, za katerega pa ni skrival, da si ga je močno želel. Prav pred kratkim so na Facebook strani šova Zvezde plešejo razkrili, kako se je Franko odzval na novico, da bo to pomlad plesal, novica pa ga je dodobra raznežila.

PREBERI ŠE
Franko Bajc (Kmetija): Res sem srečen!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Franko je namreč eden izmed tekmovalcev v tretji sezoni šova Zvezde plešejo, ki na POP TV prihaja prihodnjo nedeljo, 10. marca, ob 20.00. Že takoj po zmagi v lanski Kmetiji, ki je postregla z rekordnimi rezultati gledanosti, je številnim medijem iskreno zaupal, da si želi nastopiti v omenjenem šovu, čeprav ob tem priznava, da izkušenj nima. Kot je portalu 24ur.com zaupal pred začetkom vaj, trenutno še najraje pleše sam, ker znanje njegovih korakov ni za nikamor drugam.

PREBERI ŠE
Zvezde plešejo: Kdo bo plesal in kdo bo žvižgal?

Franko ni skrival, da si želi novega (plesnega) izziva.
Franko ni skrival, da si želi novega (plesnega) izziva.FOTO: Ana Gregorič

A to se bo kmalu spremenilo, za spremembo pa je zadolženaSvetlana Cigoj, ena izmed profesionalnih plesalk, ki se bo na parketu šova Zvezde plešejo zavrtela prvič. Svetlano je sicer iz rodne Ukrajine v Slovenijo pripeljala ljubezen, zdaj pa je srečno poročena s slovenskim plesalcem. Zagotovo ji ne bo težko usklajevati treningov s Frankom, saj zdaj ples poučuje prav v Frankovi domači Ajdovščini, pa tudi sicer je Franko že dokazal, da se ničesar ne loti polovično.

PREBERI ŠE
6 najbolj seksi fotografij Franka iz Kmetije

Franko se bo plesno izpopolnjeval ob Svetlani Cigoj.
Franko se bo plesno izpopolnjeval ob Svetlani Cigoj.FOTO: Ana Gregorič

Ne pozabite rešiti tudi kviza, s katerim boste preverile, kdo je vaš idealni plesni partner!

Ne zamudite 1. oddaje nove sezone šova Zvezde plešejo naslednjo nedeljo, 10. marca, ob 20.00 na POP TV!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.