Gin tonik, kot si ga še niste privoščile!

M. A.
20.06.2019, 14:01
0
Gin tonik je pijača, ki je v zadnjih letih navdušila tako staro kot mlado, številnim pa predstavlja prvi izbor za poletno osvežitev. Zagotovo najbolj prija med klepetom v soparnih dneh ali dolgih poletnih večerih, neznana Britanka, katere fotografija je zaokrožila po spletu, pa je našla nov način, kako uživati v najbolj priljubljeni pijači poletja.

Zunaj vročina, sopara, naporna služba, na poti domov se v vročem avtomobilu znajdeš v prometnem zamašku … Potem pa zapiska telefon in prijateljica te povabi na gin tonik! Ta alkoholna pijača je tako priljubljena, da smo pred dnevi, natančneje 9. junija, celo praznovali svetovni dan gin tonika. No, če ga po navadi naročite v baru ali pa si ga morda v družbi privoščite kar doma na balkonu, pa si ga je neka Britanka, ki jo je med vožnjo na londonski podzemni železnici v objektiv ujel Mark Locke, privoščila kar tam – na vlaku. To pa še ni vse: srkala ga je namreč kar iz ohlajenega kozarca!

PREBERI ŠE
Takšen gin tonik bo hit poletja in mi smo navdušeni

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

’Dama, ki na severni liniji piješ roza gin tonik iz kozarca, salutiram ti. Zelo imenitno,’ je zapisal ob fotografijo, ki jo je objavil na Twitterju, ta pa je že zbrala več kot 45.000 všečkov. ’Ko me bodo vprašali, kje se vidim čez 10 let, jim bom preprosto pokazala to fotografijo,’ je spodaj komentirala ena izmed Lockovih sledilk, medtem ko so se drugi spotaknili ob to, da ženska na fotografiji nosi nogavice in japonke.

PREBERI ŠE
Gin in tonik pospeši metabolizem in pomaga kuriti kalorije

Kdo je skrivnostna ženska, se vsaj zaenkrat še ne ve, zagotovo pa zna uživati življenje. Ne pozabite, da je treba v alkoholu uživati zmerno, če pa si želite gin tonik uporabiti v sladici, najdete recept TUKAJ.

Očitno ni več omejitev, kje si lahko privoščite gin tonik.
Očitno ni več omejitev, kje si lahko privoščite gin tonik.FOTO: iStock